Skropi Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2010 Λοιπον επειδη εγραψα ενα κατεβατο για την κιθαρα και τα καλα της,και σβηστηκαν ολα >:(, απλα θα πω επιγραμματικα, ΕΡΩΤΑΣ,LOVE,LJUBAV,LIEBE. Απλα η τελεια κιθαρα και απορω γιατι την εχουν τοσο φθηνα.Α,και το τσουτσουνι του τρεμολο δεν εχει πλεον τζογο,μαλλον το διορθωσαν αυτο. Ουτε ΕΝΑ ελλατωμα δεν εχει η κιθαρα boyz. ΕΡΩΤΑΣ ΕΡΩΤΑΣ ΕΡΩΤΑΣ Μπορειτε να ρωτησετε οτι θελετε.Α,και δινει και δωρο strap locks dunlop,ετσι για οσους νομιζαν οτι δεν το καλυτερο και το ΑΠΟΛΥΤΟ value for money ηδη ;D
mpikoz Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2010 Φώτο με κιθάρα και παντόφλα broke another g-string
nexarulhu Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2010 Φώτο με κιθάρα και παντόφλα +1 EXPECT THE UNEXPECTED...
Skropi Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2010 Μου λεει οτι το αρχειο υπαρχει ηδη,οτι και να κανω απλα δεν στελνει :(
aris 17561 Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2010 κανε rename με αγγλικους χαρακτηρες τις φωτο... και ανεβασε ξανα... http://www.youtube.com/user/aris17561
Skropi Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2010 Για να δουμε θα ανεβει τιποτα.
chembeast Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2010 Κούκλα αλλά δεν έβαλες παντόφλα! ;D ;D ;D
Stinky Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2010 Παράθεση από: diablo στις 16:35 - 03/12/10 Αντε με γεια φιλε, θα την χαρεις...!!! Προκειται για κορυφαίες κιθάρες, εγω εχω 3 custom Μια Warren DeMartini 'blood and skull' και 2 βαμενες απο τον Mike Learn 'arachnophobia' και 'Desolation Alley'... Για μενα οι κορυφαιες superstrats... Mετα τις Slinger Πανο +1 ;D Περιμενω να απολυθω να χτυπησω και μια 3η BC Rich USA. Χαλβαδιαζω ηδη μια ακομη slinge H συλλογη του Πανου εχει γινει τρομακτικα απιστευτη! Μεγεια παιδες. Μπυρονι, γυρονι, τσαρβελονι και ψησιμο στον ηλιο! Sickly-sweet, pink, and not for everybody
aris 17561 Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2010 +1 ;D Περιμενω να απολυθω να χτυπησω και μια 3η BC Rich USA. Χαλβαδιαζω ηδη μια ακομη slinge εννοεις καστομ σοπ ? γιατι σε μας προντακσιον που μπορει να βρει κανεις ? απο οσο ξερω παει κανενα 3000αρο στανταρντ... η μηπως εννοεις μεταχ ? γιατι ψηνομαι κι εγω για ριτς αμερικανα... http://www.youtube.com/user/aris17561
Stinky Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2010 Nαι. CS. Αυτες ειναι του orginal 88. Gunslinger και ST3. Βγαινουν και τωρα κατοπιν παραγγελιας, της εχει στο σαιτ της BCR στις χειροποιητες στο Icon Shop αλλα δεν ξερω ποσο μπορει να κοστιζουν. Παιζει και στις αγγελιες εδω στο νοιζ μια Slinge USA. Ψαξτο. Sickly-sweet, pink, and not for everybody
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση