Skropi Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2010 Τελικα η αναζητηση κιθαρας πηρε τελος, παραγγειλα αυτη http://www.musicstore.com/en_EN/GRD/Charvel-So-Cal-Style-1-HH-FR-Ferrari-Red/art-GIT0020000-000 , Την δοκιμασα σε ενα φιλο μου και το οργανο για τα γουστα μου ειναι απιστευτο! Ενω δεν ηθελα floyd,μολις επαιξα λιγο, με κερδισε η ατιμη ;D Ωραια τωρα θα χρησημοποιω και floyd ;D ;D ;D Πηρα και κατι καλωδιακια και ειμαι κομπλε,αντε να δουμε ποτε θα αναβαθμισω το rp80... Α,για οσους δεν ξερουν, η charvel πηρε τη θεση της usa deluxe strat μου ;D ;D ;D Μη με πειτε ανωμαλο σας παρακαλω...
studio54GR Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2010 XA XA XA, To έχεις κι εσύ το μικρόβιο τελικά..... Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις
Skropi Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2010 Ευχαριστω ευχαριστω!!! Τελικα ενα οργανο δεν ειναι καλο με βαση την τιμη του αλλα με βαση του τι μας δινει προσωπικα ;)
mpikoz Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2010 Πολύ καλή κιθάρα για τα λεφτά τις τα έχει όλα, είχα στο μάτι την άσπρη και περίμενα να την βρω κάπου σε στοκ. Με προβλημάτιζε το φλόυντ γιατί εκτός από το ότι δεν είμαι τρεμολάς είναι και δύσκολο στο σετάρισμα και το κούρδισμα (άσχετα που δεν γίνονται και τόσο συχνά) και τελικά σήμερα αποφάσισα να πάρω ένα εντελώς διαφορετικό κουπί ;), περισσότερα μόλις χτυπήσει την πόρτα μου ;D broke another g-string
Skropi Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2010 Μη μας κρατας σε αγωνια mpikoz!
mpikoz Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2010 Είταν πολύ τις στιγμής η απόφαση :-\ και ίσως δεν έπρεπε να κάνω την κίνηση :'(. Αγωνία για να έχουν και αξία τα αποκαλυπτήρια ;D broke another g-string
ignantios Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2010 καλοριζικη.....εχω την ιδια σε μωβ..............μια ρποταση εαν θες να με ακουσεις.............βγαζεις τους dimazrio.....βαζεις duncan tb-5 bridge και '59 neck.....στη μεσαια θα ακουσεις τοσο σκασιμο που ουτε οι GIBSON δεν θα φτουρανε μρποστα της.......ακουσε με και δεν θα χασεις. RUN FOREST....RUN!!!!
kabamaru-x- Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2010 καλοριζικη κ απο μενα.ιγνατιε εχεις το πιο ωραιο χρωμα ;) fender k agios o theos
qesh Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2010 Α,για οσους δεν ξερουν, η charvel πηρε τη θεση της usa deluxe strat μου ;D ;D ;D Μη με πειτε ανωμαλο σας παρακαλω... Την ιδια ......ανωμαλία έκανα κι εγω, έδωσα την fender deluxe strato μου και πήρα την san dimas USA με SD 57/JB και δεν το μετανιωσα καθόλου.Το μονο μου παραπονο ειναι η σχεδον unfinished ταστιερα που λερώνει πολυ εύκολα, και καθαρίζει πολύ δύσκολα. Καλόπαιχτη σίγουρα θα την χαρείς PS Ιγνάτιε thumbs up! Thank God for the rain....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση