constantinos77 Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2010 ΘΈΛΩ ΝΑ ΑΛΛΆΞΩ ΤΑ MONITOR ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ MONITOR ΜΕΧΡΙ 1000 EΥΡΩ. ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ: ADAM A2X KRK VXT6 FOCAL CMS ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ? ΤΑ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΩΣ ΓΝΩΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΣΤΗΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΗΝΟΥΝ ΑΘΛΙΑ ΣΕ ΧΩΡΟΥΣ ME AΘΛΙΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ. ΑΠΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙΣ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ.
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2010 Guru Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2010 Τα Focal τα έχει το Athens Pro Audio, ο Χρήστος Χατζιστάμου. Νομίζω πως αν μιλήσεις μαζί του, θα βρει τρόπο να τα ακούσεις... Για τα άλλα δε ξέρω. αλλά για τι χρήση τα θες; Τι μουσική; Home - Editions Musica Ferrum
constantinos77 Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2010 Ηλεκτρονική κατά κύριο λόγω αλλά και post production χρήση. Ευχαριστώ για το reply.
Leaf Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2010 Γειά! Θα μπορούσα να έχω κάποιο link για το ADAM A2X; Πραγματικά δεν μπορώ να βρώ αυτό το μοντέλο στο διαδίκτυο : Web
soundangels Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2010 για τον ιδιο λογο αγορασα το καλοκαιρι τα vxt8.μεχρι στιγμης ειμαι απολυτα ευχαριστημενος...πιστευω οτι ταιριαζουν απολυτα στο ειδος της μουσικης.σκεφτομουν να παρω και sub αλλα τελικα ειναι αρκετα καλα στις χαμηλες οποτε και δεν το χρειαζομαι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση