Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Καλημερα και καλο μηνα...Επειδη ψαχνομαι για ενα απο τα συμπαθεστατα "Rick" και επειδη πεσανε κατα εντελως τυχαιο τροπο κατι μαγνητες απο Rickenbacker 4003 στα χερια μου εψαχνα στο ιντερνετ να βρω τιποτα εταιρειες που να φτιαχνουν αντιγραφες αυτου του μοντελου.Μεχρι τωρα εχω βρει τις εταιρειες Career , Indie kai Tokai ενω παλιοτερα και η Ibanez ειχε βγαλει κατι αντιστοιχο...Απλα ηθελα να μαθω εαν υπαρχουν και αλλες εταιρειες που να βγαζουν απομιμησεις του Rickenbacker. (επισης και γενικοτερα εταιρειες που βγαζουν αντιγραφες μπασων κυριως αν ξερετε σε στυλ vintage, sx κλπ γραφτε το).

Δημοσιευμένο

Αγαπαμε PRC παντως απο αυτα που εχω τσεκαρει μεχρι τωρα πιο πιστα αντιγραφα και ίσως και λίγο καλύτερης ποιότητας ειναι τα Career και τα Ibanez,τα Ibanez ομως νομιζω δε τα βγαζουν πλεον.

Δημοσιευμένο

Καλημερα και καλο μηνα...Επειδη ψαχνομαι για ενα απο τα συμπαθεστατα "Rick" και επειδη πεσανε κατα εντελως τυχαιο τροπο κατι μαγνητες απο Rickenbacker 4003 στα χερια μου εψαχνα στο ιντερνετ να βρω τιποτα εταιρειες που να φτιαχνουν αντιγραφες αυτου του μοντελου.Μεχρι τωρα εχω βρει τις εταιρειες Career , Indie kai Tokai ενω παλιοτερα και η Ibanez ειχε βγαλει κατι αντιστοιχο...Απλα ηθελα να μαθω εαν υπαρχουν και αλλες εταιρειες που να βγαζουν απομιμησεις του Rickenbacker. (επισης και γενικοτερα εταιρειες που βγαζουν αντιγραφες μπασων κυριως αν ξερετε σε στυλ vintage, sx κλπ γραφτε το).

Φιλε μου  κοιταξε και εδω  http://www.tuscanyguitars.com/tuscany_basses.html
Δημοσιευμένο

Ευχαριστω panosprog,παω να γραψω ενα γραμμα στον Αγιο Βασίλη να μου φερει μια τραπεζα για δωρο γιατι τωρα μπηκε το σκουληκι και μου τα ζηταει ολα.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...