kostas80 Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2010 οι δύο κιθάρες που παίζουν το ίδιο θέμα στο κλιπάκι έχουν διαφορά αξίας 1000euro . Σας αρέσει καμία ? Ποια σας αρέσει ? Ποια είναι η ακριβή ? Η ηχογράφηση έγινε κιθάρα καρφί στον HotRod dlx , shure 57 , lexiconΩmega . βάλε βγάλε τα βύσματα . Στη μέση του κλίπ αλλάζει η κιθάρα . neck_test.mp3 www.facebook.com/kostas.antonakopoulos
Superfunk Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2010 η 1η. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
kostas80 Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2010 να υποθέσω απαντάς και στα 3 ερωτήματα εεε ? www.facebook.com/kostas.antonakopoulos
Superfunk Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2010 οχι στο τριτο μια και ειναι ....χαζο ερωτημα.... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Infernalgr Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2010 οι δύο κιθάρες που παίζουν το ίδιο θέμα στο κλιπάκι έχουν διαφορά αξίας 1000euro . Δηλαδη παιζει η μια να κανει 1500 και η αλλη 2500? :P Σας αρέσει καμία ? η 1η ειναι πιο συμπαθητικη θα ελεγα, αλλα και η 2η εχει τα καλα της. Ποια σας αρέσει ? Μου αρεσει η πιο ακριβη, γιατι μ αυτη μπορω να κανω εφε στους φιλους μου :P Ποια είναι η ακριβή ? Η ακριβη ειναι αυτη που μου αρεσει, το παμε... Come to the dark side, we have cookies!
Loki Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2010 Οντως η πρώτη είναι κάπως καλύτερη. Εχει πιο γεμάτο - ζεστο ήχο. Τώρα για το ποια είναι η πιο ακριβή δεν μπορώ να σου πώ. Πχ αν η μια είναι american Standard με noiseless και η άλλη squire bullet με CS 57 προφανώς θα ακούγεται καλύτερα η δεύτερη οπότε αδικος κόπος. Cigarettes and Whiskey ... call my shaking hand
Jazzjoker Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2010 Μου αρέσουν και οι δύο. Περισσότερο η δεύτερη. Στα αυτιά μου έχει περισσότερο definition, όγκο και χαρακτήρα. Αν και μπορεί να είναι καθαρά θέμα μαγνητών, θέλω να πιστεύω ότι η δεύτερη είναι η ακριβή. Ενωμοτάρχης
bihlas87 Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2010 Μέλι ο ήχος και με τις 2 (το παίξιμο βασικά) ;) 3 φορές το άκουσα αλλά οι διαφορές είναι πράγματι απειροελάχιστες. Θα πω την 2η αν και φαντάζομαι οτι είναι η φτηνή. Ωραία αυτά τα παιχνίδια :)
kostas80 Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2010 Για την ιστορία : η μία κόστισε περίπου 800 Ε και η άλλη 1.880 Ε . Αλλά οκ ας αγνοήσουμε το ερώτημα αν είναι άκυρο :) επίσης ξέχασα να αναφέρω ότι ο hotrod φοράει ένα eminence cannabis rex . www.facebook.com/kostas.antonakopoulos
Jazzjoker Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2010 Μήπως η δεύτερη είναι american special τότε; Κάτι μου λένε αυτοί οι μαγνήτες. Ενωμοτάρχης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση