music man Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2010 Δεν υπαρχει καν επιλογη ή δε τη βρίσκω..? help! :)
marathon Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2010 Δεν είχα latency ούτε οταν χρησιμοποιουσα G3....δοκίμασε να κανείς freeze κανένα track...μιλάς φαντάζομαι για audio track... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
music man Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2010 ta audio track καλα τα παει, τα midi ειναι που με βασανιζουν :P
marathon Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2010 Έχεις latency σε όλα τα vsts? Δοκίμασε τα του GarageBand που εκεί λογικά) δεν έχει κανένα latency (επαναλαμβάνω δεν είχα ποτέ, ούτε με G3 με την εσωτερική του κάρτα). Κάποια vsts είναι πιο βαριά από αλλά, αλλά και πάλι, δεν είχα latency, πλα σταματαγε το playback και ήθελε freeze. Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
music man Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2010 σε ολα τα vst εχει το ιδιο laten. ειτε ειναι του GB ειτε οχι.. μηπως φτεει που η καρτα ηχου μου δεν εχει midi inputs?
manosx Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2010 Και πως συνδέεις τα πλήκτρα; USB; Ποια πλήκτρα έχεις;
marathon Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2010 σε ολα τα vst εχει το ιδιο laten. ειτε ειναι του GB ειτε οχι.. μηπως φτεει που η καρτα ηχου μου δεν εχει midi inputs? Όχι, έπαιζα για αρκετό καιρό, χωρίς κάρτα ήχου, με ένα Evolution με USB σύνδεση, χωρίς πρόβλημα. Πόση μνήμη έχεις και τι μηχάνημα? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
music man Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2010 4giga ram k ine macbook pro και χρησιμοποιω το πληκτρολογιο του υπολογιστη :P
manosx Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2010 Καλά ναι. Και εγώ έχω μια νταλίκα τριαξονική, αλλά ρετάρει στις στροφές. Λέτε να φταίει που έχει λάστιχα από παπάκι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση