longshadow Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2010 Φαίνεται οτι ο Warren έχει προσλάβει ως guitar tech τον...σωσία του! :D ;D Enjoy (αν τα πάτε καλά με την τεξανή προφορά...) ;)
gregg Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2010 Δεν ειδα ακομη το βιντεο γιατι ειμαι on a hurry! Αλλα ο τυπος ειναι απο τους αγαπημενους μου κιθαριστες! Thanks for posting man! just changed avatar :p
freerock1974 Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2010 Φαίνεται οτι ο Warren έχει προσλάβει ως guitar tech τον...σωσία του! :D ;D ;D ;D ;D Οντως! Πως μετα να μην εχεις εναν ηχο ΝΑΑΑΑ!!!,αμα καλωδιωνεις ενισχυτη μ ενισχυτη.. Και μετα καθομαστε εδω και συζηταμε ''Πως να εχω τον ηχο του ταδε...'' Νομιζα οτι παιζει μονο με Soldano... O Warren και σε χαρλευ μπεντον να παιξει,ειναι Γουωρεν... Φοβερος σε ολα του γιατι ειναι και ΦΩΝΑΡΑ και εκπληκτικος arranger. GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND
ierissiotis Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2010 Που να βγάλεις ήχο με τέτοιο παλιοεξοπλισμό ρε? ; Αίσχος!!! ;D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση