Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2006 Administrator Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2006 Περιμέντε!!! :lol: Ηταν χρήσιμο αυτό φίλοι μου; Απ' ότι θυμάμαι οι περισσότερες φωτό δεν είχαν καν λεζάντα... Σκέφτομαι να το συμπεριλάβω με κάποιο τρόπο μέσα στο forum. Τι λέτε; Live and let Live.
Chaostar Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2006 Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2006 Εμενα προσωπικα μου αρεσε εκει που είταν...αν συμφωνουν ομως οι υπολοιπο ας μπει καπου στο φορουμ. ΥΓ. Πιστευω ομως οτι δεν θα ειναι και πολύ βολικό Rockinger Teleplikter
Giorgos Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2006 OP Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2006 Όταν λες μέσα στο forum τι ακριβώς εννοείς; Ένα topic στο forum με post από photos;;; Η μορφή που είχε μέχρι τώρα ήταν πολύ καλή και λειτουργική. Όσον αφορά τα σχόλια-λεζάντες δεν πρέπει να είναι πολύ δύσκολο να προστεθούν fields που μόνο αν καταχωρηθεί σχόλιο-λεζάντα θα ανεβαίνουν photos. Τι λες yameth;
elavd Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2006 Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2006 Yameth σκέφτεσαι να κάνεις το photo gallery όπως στο tdpri.com, όπου όταν πχ βλέπεις το προφίλ ενός χρήστη, βλέπεις και τις photos του? Επίσης, μιας και μιλάμε για τη δομή του NOIZ, το quick reply, υπάρχει πιθανότητα να ξαναμπεί? www.facebook.com/YourPaintedSmile
boody Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2006 Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2006 βαλε το αλλο skin το παλιο και θα το εχεις . εγω απο κει απανταω συνηθως . http://the-boody.blogspot.com/
elavd Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2006 Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2006 Παρατήρησα επίσης κάτι: παλιότερα, γράφοντας :lol: έβγαινε η φατσούλα που γελάει, ενώ πλέον έτσι βγαίνει η νευριασμένη!!! Πρέπει κανείς να γράψει 8) για να δείξει τη γελαστή φάτσα... Τι άλλαξε? www.facebook.com/YourPaintedSmile
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2006 Administrator Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2006 Ο server άλλαξε! :lol: πάντως εμένα μου βγάζει γέλοιο... Τις φωτό τις χρησιμοποιούμε για όργανα κυρίως. Ναί; ¨Αρα ας συζητιώνται στο φορουμ παράλληλα. Θα αλλάξει το Μy Music επίσης όπου εκεί θα μπορεί κανείς να παρουσιάσει τη δουλεία του, όπως μέχρι τώρα, αλλά ποιό... αυθόρμητα! :lol: Θα το βάλουμε και το quick reply... Πέστε κι άλλα... :wink: βοηθάει. Live and let Live.
toneless Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2006 Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2006 Πέστε κι άλλα... :wink: βοηθάει. Κάνε με modulator και διώξε όλους τους υπόλοιπους μαζί και με τα 500 μέλη που θα σου πώ... Επίσης, θα επιθυμούσα να ρωτάω και να απαντάω μόνος μου. Αυτά. :lol: Α! Βάλε και μια γενική κατηγορία με θέμα DIY (και ότι έχει να κάνει με αυτό to θέμα) για να γουστάρουμε... Άκου να δεις.
elavd Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2006 Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2006 Α! Βάλε και μια γενική κατηγορία με θέμα DIY (και ότι έχει να κάνει με αυτό to θέμα) για να γουστάρουμε... Συμφωνώ με τον toneless! ;) :lol: (Τελικά κάτι θα είχε πάθει το PC στο σπίτι...Κι εμένα γέλιο μου βγάζει...!) Επίσης γιατί δεν υπάρχει στο μενού του forum το userlist? Για λόγους ασφάλειας του συστήματος? Πολλές φορές έχει χρειαστεί να ψάξω ένα όνομα που δε θυμάμαι ακριβώς πώς γράφεται και το βρίσκω με έμμεσο τρόπο: πάω στα PM και στην επιλογή του αποστολέα κάνω Εύρεση ονόματος με χρήση wildcard... Τέλος, διαφωνώ με το γεγονός ότι κόπηκαν οι υπογραφές που χρησιμοποιούσαμε...Είχαν γούστο :D www.facebook.com/YourPaintedSmile
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση