Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 61
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημοσιευμένο

Για μενα αυτος ειναι ο clean ηχος στρατ και φυσικα ο Μαρκος ο καλυτερος παιχτης καθαρης στρατ...

Εκεί κοντά είμαι και εγώ...

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Δημοσιευμένο

Δε ξερω για εσας, αλλα για εμενα αυτο ειναι ΗΧΑΡΑ.

καλα αυτος ο τυπος παιζει να ειναι και ο καλυτερος ρυθμικος κιθαριστας του πλανητη...τον ειχα δει με τον Maceo Parker (μαλιστα εχω και μια...πενα που μου χαρισε οταν πηγα να το συγχαρω μετα το Live... ;D)...AΠΙΣΤΕΥΤΟΣ παιχτης....

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Δημοσιευμένο

Όντως. Πολύ καλή φάση.

Αλλά για να επανέρθω σε κάτι που με προβλημάτισε: Είναι λογικό να μην μπορείς να μπιστίξεις την κιθάρα;  ??? Σίγουρα ένας compressor θα μάζευε τις δυναμικές, αλλά γιατί να μην μπορείς να μπιστίξεις και έτσι; 

Πω πω, με αρρωστήσατε με τον Maceo. Πάω να βάλω ένα What's Going On να γουστάρω...

Δημοσιευμένο

καλα αυτος ο τυπος παιζει να ειναι και ο καλυτερος ρυθμικος κιθαριστας του πλανητη...τον ειχα δει με τον Maceo Parker (μαλιστα εχω και μια...πενα που μου χαρισε οταν πηγα να το συγχαρω μετα το Live... ;D)...AΠΙΣΤΕΥΤΟΣ παιχτης....

Oχι παιζει. Ειναι. .&-

Τον ειδα και εγω live προσφατα....

Δημοσιευμένο

δεν εχεις ακουσει πολυ country φαινεται.... ;D

δεν είπα ότι όλοι οι καντρηδες παίζουν υπερκαθαρά, απλώς ότι δεν παίζει ο κόσμος τόσο καθαρά σε άλλα είδη

όντως δεν εχω ακούσει πολύ πάντως, μεγάλωσα στον ευρωπαϊκό πολιτισμό ;D

Τότε, απλά, δεν έπαιζαν καθαρά, έπαιζαν με λίγο βρώμα ;D

μα αυτό λέω, το καθαρά είναι σχετικό. Ειδικά τις εποχές που δεν υπήρχαν ενισχυτές 100 βατ με 3 κανάλια

γιατι βαριεσαι να την σεταρεις σωστα... ;D

είναι πολύ απλά τα πράγματα για καλά καθαρά σε στρατ: ο μαγνήτης γενικά πιο ψηλά στα καντίνια και 11ρες  :)

"[...] the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt."

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...