RayDTutto Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2010 Δεν μου αρέσει να μιλάω αρνητικά αλλά όταν είναι κάποιος/-α πολυεκατομμυριούχος από τη μουσική και βγαίνει τόσο sub-standard μου τη δίνει... Katty Perry - American Music Awards 2010 *Live* performance - FIREWORKS Ναι οκ ξέρω ότι πουλάει εικόνα και τσιχλόφουσκα... αλλά και πάλι, έλεος... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
warpie Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2010 θα κρασαρε το autotune... για καμια Πανια καλη ειναι...
johnps Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2010 με τοσα φραγκα που εχεις μωρη βαλε και κανενα δασκαλο να σου κανει κανα μαθημα. τα παοκια στη 4 καλυτερα τραγουδανε.
roussos Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2010 Εμενα μου αρεσει να μιλαω αρνητικα. Κι αυτη η γυναικα εχει βγαλει ΠΟΛΛΑ λεφτα κι εχει γινει διασημη ως τραγουδιστρια. Ιδεα δεν ειχα οτι δεν το εχει απο φωνη, ειχα ακουσει τα χιτακια της και μου αρεσαν (δεν ειμαι τελειως κομπλεξαρας, κι ας ακουω μεταλλα και γενικα σκληρα) αλλα αυτο το χαλι πρεπει να γνωστοποιηθει και να την κραξει ο κοσμος. Επειδη δηλαδη αρπαξε 2-3 θα μας την μοστραρουν για ταλεντο; Εδω αλλοι κι αλλοι που ζουνε για τη μουσικη κι αξιζουν και φυσικα ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ, αναγνωριση δεν εχουν δει, την κωλομουσικοβιομηχανια μου μεσα!! Ουφ. Τα ειπα. Αγάπη μου, χρειάζομαι τις κιθάρες μου, όπως εσυ τα παπούτσια σου.
longshadow Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2010 Κάνετε λες κι ανακαλύψατε την Αμερική βρε παιδιά!! ;D Η συγκεκριμένη είναι μια μέτρια ερμηνεύτρια (η οποία ερμηνεύει τα δικά της κομμάτια όμως, τα οποία έχουν τα συστατικά του mega hit) Ήταν μια άσχημη βραδυά αυτό που δείξατε στο 1ο βίντεο (το κομμάτι ήταν αρκετά ψηλό, it was not easy...) Όταν επικεντρώνεται μόνο στο τραγούδι κι όχι στο σόου φανφάρα, τα καταφέρνει κάπως καλύτερα (χωρίς να είναι κάτι το σπουδαίο βέβαια...) Lost (Live) - MTV Unplugged: Katy Perry [HQ] Español Αν και στο συγκεκριμένο βίντεο αυτό που κλέβει την παράσταση είναι το χοντρό λάθος που κάνει ο drummer... ;)
Jazzjoker Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2010 Συμφωνώ απολύτως με longshadow. Επίσης κανείς δεν ανέφερε ότι η κοπέλα είναι διαολεμένα σέξι. Μεγάλο κομμάτι της καριέρας της βασίζεται στην προώθηση αυτής της εικόνας. Ενωμοτάρχης
Nestoras Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2010 Συμφωνώ απολύτως με longshadow. Επίσης κανείς δεν ανέφερε ότι η κοπέλα είναι διαολεμένα σέξι. Μεγάλο κομμάτι της καριέρας της βασίζεται στην προώθηση αυτής της εικόνας. She kissed a girl and she liked it. Και μεις, μόνο που δε γνωρίσαμε επιτυχία. Γκαντεμιά. ;D InfluenSir!
Jazzjoker Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2010 She kissed a girl and she liked it. Και μεις, μόνο που δε γνωρίσαμε επιτυχία. Γκαντεμιά. Κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις Νέστορα; Αγόρι πρέπει να φιλήσεις. ;D Α και να το κάνεις τραγούδι, έτσι; Ενωμοτάρχης
Clouseau Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2010 Αν και στο συγκεκριμένο βίντεο αυτό που κλέβει την παράσταση είναι το χοντρό λάθος που κάνει ο drummer... Απο περιέργεια, που ακριβώς είναι το λάθος; Ελπίζω να μη λες το ταμπουράκι στο 3.12 :)
haryy Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2010 Πάντως στο 2ο video το melodyne έχει πάει σύννεφο, μην ψαρώνουμε. Δεν αφήνουν πια τίποτα να περάσει έτσι και απορώ πως βρέθηκε το 1ο video (του οποίου το link δεν παίζει πια παρεπιπτόντως ;)) http://www.facebook.com/timelessrecordingstudio
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση