jesusdigi Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2010 Καλημέρα/Καλησπέρα σε όλους.. πριν απο αρκετό καιρό έκανα το "λαθος" να αγοράσω ένα άταστο ακουστικό μπάσο το οποίο όμως στη συνέχεια χρησιμοποίησα μόνο 1 φορά. Το πείραμα απέτυχε... πολλές ώρες μελέτης έξτρα από το ηλεκτρικό μπάσο πράγμα που προτιμώ να αποφύγω.... τελος πάντων η ερώτηση μου προς όλους τους φίλους του noiz επειδή δεν κατάφερα να βρω το ίδιο θέμα (εκτός αν δεν έψαξα καλά!!): "Πως μπορώ να περάσω ταστα στο άταστο μπράτσο-λαιμό του ακ.μπάσου μου?" υπόψην ότι έχει γύρω του ένα frame (δεν ξέρω πως αλλιώς να το πω) πολυπροπυλενίου! Αν κανείς έστω ξέρει ένα μάστορα στη θεσσαλονικη είναι καλοδεχούμενος να μου τον πει... ή έστω αν κάποιος το έχει κάνει και θα μπορούσε να μου δείξει το πως... πληροφοριακά ειναι 24 frets ευχαριστώ...
Superfunk Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2010 Φυσικα μονος σου δεν μπορεις να το κανεις,οποιοσδηποτε αξιοπρεπης μαστορας βεβαια μπορει να το κανει,Θεσ/νικη εχω παει 2-3 φορες στη ζωη μου οποτε δεν ξερω να σου απαντησω.... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Jasemeister Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2010 Υποθέτω οτι λέγοντας frame εννοείς το binding της ταστιέρας. Φαντάζομαι θα υπάρξουν αρκετοί να σου προτείνουν τεχνίτες στη Σαλόνικα αλλά μήπως σε συμφέρει να το πουλήσεις/ανταλλάξεις; Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
jesusdigi Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2010 Υποθέτω οτι λέγοντας frame εννοείς το binding της ταστιέρας. ναι το binding εννοούσα απλά δεν μου ερχόταν η λέξη
marathon Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2010 ένα άταστο ακουστικό μπάσο Εάν το άταστο ακουστικό μπάσο σου, είναι της τάξης των 250-300 ευρώ...το αφήνεις όπως είναι ή το στέλνεις στις αγγελίες. Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
bihlas87 Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2010 Και τα διπλάσια να κοστίζει πάλι δεν αξίζει, για να αλλάξει ένας καλός μάστορας τάστα σε ένα όργανο που... ήδη έχει τάστα θα ζητήσει 200 ευρώ τουλάχιστον. Για να μετρήσει τις αποστάσεις των τάστων, να ανοίξει τις εγκοπές για να μπούν, πράγματα που το binding τα κάνει πιο δύσκολα, να αλλάξει το nut, πιθανόν και τον καβαλάρη και όλα αυτά χωρίς dots στην ταστιέρα και με τα side dots ''λάθος''. Μιλάμε για λεφτά όχι αστεία... Τα 24 ''τάστα'' που λές μου κάνουν εντύπωση, δεν πιστεύω να μιλάμε για αυτό? :-X http://www.thomann.de/gr/harley_benton_hbb30ntfl_fretless_akustikbass.htm
Xristos_Bass Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2010 Μάστορες στην Θεσσαλονίκη εχει αρκετους, θα σου προτεινω 2 και διάλεξε εσυ αν θελεις, ειναι εξίσου καλοί και οι 2: Γιώργος Παπάζογλου Σουρή 12 (Απέναντι απο την ΔΕΗ στην Αγ.Δημητρίου) 2310282771 Παναγιώτης Λαμπής Θ.Χαρίση 8 (κοντά στο Γαλλικο ινστιτούτο) 2310867513
Xristos_Bass Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2010 Και τα διπλάσια να κοστίζει πάλι δεν αξίζει, για να αλλάξει ένας καλός μάστορας τάστα σε ένα όργανο που... ήδη έχει τάστα θα ζητήσει 200 ευρώ τουλάχιστον. Για να μετρήσει τις αποστάσεις των τάστων, να ανοίξει τις εγκοπές για να μπούν, πράγματα που το binding τα κάνει πιο δύσκολα, να αλλάξει το nut, πιθανόν και τον καβαλάρη και όλα αυτά χωρίς dots στην ταστιέρα και με τα side dots ''λάθος''. Μιλάμε για λεφτά όχι αστεία... Αν και συμφωνω με τον bihlas87
mkm Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2010 Τί μπάσο είναι? βγαίνει το μπράτσο? Εdit: sorry .... ακουστικό είπαμε https://www.noiz.gr/community/forums/topic/20838-diy-custom-mkm-guitar/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση