Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Παίδες παραθέτω εδώ ένα κομμάτι που έφτιαξα πριν κάποιους μήνες με σκοπό να προσθέσω απο πάνω αυτοσχεδιασμό ηλεκτρικής κιθάρας. Θα χαρώ πολύ εκτός από τη γνώμη σας, να ακούσω και τους δικούς αυτοσχεδιασμούς πάνω από τη μουσική μου, με ότι όργανο εσείς προτιμάτε... Σε αναμονή λοιπόν...

http://www.noiz.gr/modules/My_Uploads/user_folders/tassos1978/apoxwrismos.mp3

Δημοσιευμένο

Πολύ όμορφο θέμα και πολύ καλά δεμένο.

Ωραία σύνθεση! Μπράβο!!

Τα synths είναι παιγμένα από σένα real time ή είναι νότα νότα σε παρτιτούρα;;

Πες μας λίγα πράγματα παραπάνω..

Δημοσιευμένο

Giorgos ευχαριστώ για το ωραίο σχόλιο. Όπως κάνω πάντα, έτσι και σε αυτό το κομμάτι δημιουργώ την παρτιτούρα από το finale νότα - νότα με το ποντίκι, και μετα περνάω το midi file στο Cubase και κάνω τα υπόλοιπα. Στο συγκεκριμένο έχω περάσει ήχους περισσότερο από το VSTi της Edirol, το orchestral. Αλλά επειδή το κομμάτι από μόνο του δε λέει πολλά, είναι "άδειο", θέλω πολύ να ακούσω τι έχουν να προσθέσουν μουσικά οι μερακλήδες του είδους, με οτιδήποτε γουστάρουν. Απο όμποε (!!!) μέχρι ηλεκτρική κιθάρα και τυμπανα...

Δημοσιευμένο

ποση ελευθερια κινησεων δινεις? :lol:

πολυ ωραιο και με ατμοσφαιρα.ρωταω το παραπανω απλα για να μην κανω του κεφαλιου μου οπως κανω παντα :P

το τσιμπησα...ψηνομαι με τρελα να χτυπησω στο τελευταιο 1/3 του κομματιου που μου ηρθαν καποιες ιδεες(ηλ. κιθαρα...με ΤΙΓΚΑ effects)

θα κοιταξω να το γραψω πρωι πρωι(σε λιγες ωρες δηλαδη,ελπιζοντας πως δεν θα εχω πεσει κατω απο το ξενυχτι και θα μπορω να τσιτωσω και τον ενισχυτη :lol: ).

θα βαλω link εδω να ακουσω γνωμη :D

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...