odis13 Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2010 Τωρα εμφανιστηκαν κανονικα. Φαινεται αρκετα ενδιαφερουσα κιθαρα :)
argytar Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2010 GAS φυτίλια... θα προσπαθήσω να αντισταθώ διότι έχω TV JONES Filtertrons που υπεραγαπω... still... ''It's dark and we're wearing sunglasses''
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2010 Moderator Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2010 Εγραψα ενα κλιπ για να ακούσετε τον ήχο που βγάζει. (Κιθάρα--> λίιιιιγο comp ---> delay ---> pro-junior ----> NT1A) (Συγνώμη για τις άτσαλες πενιές :P ) dearmond.mp3
BOB10LAMIA Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2010 Δεν θα ελεγα τους ηχους και των 2 βιντεο ουτε καν μετρια... (Με ολο το σεβασμο της γνωμης σου φυσικα!!!!) ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ!
Superfunk Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2010 Εγραψα ενα κλιπ για να ακούσετε τον ήχο που βγάζει. (Κιθάρα--> λίιιιιγο comp ---> delay ---> pro-junior ----> NT1A) (Συγνώμη για τις άτσαλες πενιές :P ) σκοτωνει το εργαλειο.... ;D Δεν θα ελεγα τους ηχους και των 2 βιντεο ουτε καν μετρια... ειπαμε περι ορεξεως κολοκυθοπιτα,ετσι κι αλλοιως απο το youtube δυσκολα θα καταλαβει καποιος τον πραγματικο ηχο,"γενικα" μονο μπορεις να καταλαβεις τον ηχο....εμενα αυτη η "κατευθυνση" μου αρεσει πολυ,ελπιζω να μην βρηκες.... μετριο και τον ηχο με τις Gretsch που φορανε τους ιδιους μαγνητες... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
longshadow Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2010 ....εμενα αυτη η "κατευθυνση" μου αρεσει πολυ,ελπιζω να μην βρηκες.... μετριο και τον ηχο με τις Gretsch που φορανε τους ιδιους μαγνητες... ;D Μάλλον μέτριο θα έβρισκε κι αυτόν, θέμα γούστου είναι πιστεύω... :) Εμένα μου άρεσε αυτό που άκουσα αν και έχω σχεδόν μηδενική εμπειρία απο τέτοιου τύπου μαγνήτες... Χαρίλαε πολύ ωραίο το κιθαρόνι... :)
Superfunk Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2010 θέμα γούστου είναι πιστεύω... σαφως,εδω αλλοι ενθουσιαζονται με τον ηχο των...Diezel και το gain τους στο...12.... ;D ;D Χαρίλαε πολύ ωραίο το κιθαρόνι πολυ ωραιο,αληθεια τους DEARMOND που τους βρηκες?ειναι original vintage ή απο τα reissue που ειχε βγαλει η Fender στα 90s? www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
gregg Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2010 σαφως,εδω αλλοι ενθουσιαζονται με τον ηχο των...Diezel και το gain τους στο...12.... ;D ;D Επισης υπαρχει και ο καταπληκτικος ηχος της tonelab για οσους δε θελουν να παιζουν με παλιοντιζελ ;) ::) just changed avatar :p
Superfunk Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2010 Ακριβως.. ;D....αν και η Tonelab...δεν εχει ηχο...εφε εχει (τουλαχιστον εγω ως εφεδιερα την χρησιμοποιω) ;) Δοξα τω θεω για ΗΧΟ εχω τον Mark 1 Boogie μου και τον Marshall 1974x (& ναι τους προτιμω και τους δυο απο τους...παλιοdiezel... ;D μια και δεν μου αρεσουν οι μοντερνοι ενισχυτες με τα...3000 κουμπια... ;D και εξαλλου και να τον...ειχα τον Diezel παλι μονο στο ..καθαρο θα τον επαιζα....δεν εχω καποια χρηση για το gain του μια και δεν παιζω μουσικη η οποια ταιριαζει με αυτου του ειδους τους ενισχυτες ).... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
gregg Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2010 Ακριβως.. ;D....αν και η Tonelab...δεν εχει ηχο...εφε εχει (τουλαχιστον εγω ως εφεδιερα την χρησιμοποιω) ;) Δοξα τω θεω για ΗΧΟ εχω τον Boogie μου και τον Marshall 1974x (& ναι τους προτιμω και τους δυο απο τους...παλιοdiezel... ;D).... cool! Και καλα κανεις. Επανηλθαμε στο θεμα του γουστου συνεπως. ;D just changed avatar :p
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση