ROKKOS Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2010 ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΓΕΙΑ ΣΑΣ..... ΔΟΥΛΕΥΩ ΜΕ ΝUENDO4 KAI OTAN ΠΑΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΜΕ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΚΙΘΑΡΑ Η ΦΩΝΗ ΕΧΩ ΕΝΑ ΘΟΡΥΒΟ ΣΑΝ ΣΦΥΡΙΓΜΑ ... ΤΟ ΕΨΑΞΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΟΤΙ Ο ΘΟΡΥΒΟΣ ΦΕΥΓΕΙ ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΖΩ ΤΟ ΛΑΤΕΝΣΙ ΑΠΟ 10MS SE 5MS ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ AUDIO BUFFERING ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΦΕΥΓΕΙ Ο ΘΟΡΥΒΟΣ ΔΕN ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΣΗΜΑ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΑ ΝΕΚΡΩΝΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ.... ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ????????
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2010 Guru Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2010 Μήπως έχεις ανεβασμένες αρκετά τις εντάσεις και γι'αυτό σφυρίζει (feedback); Μήπως είναι κοντά τα ηχεία (monitor) στο μικρόφωνο - κιθάρα;
ROKKOS Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2010 ΑΡΧΟΝΤΑ ΜΟΥ ΟΧΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΚ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ Ο ΘΟΡΥΒΟς ΑΦΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΤΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΙΣΗ ΣΤΑ 5MS ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΣΤΟ NUENDO ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΕΝΩ ΟΛΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΝΕΚΡΟ....
saro Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2010 Kαι εγω το ιδο προβλημα ειχα φιλε!!! ;) απο τι εχω ακουσει ειναι προβληματικα τα drivers εγω εκανα απεγκατασταση τα drivers τα ξανα περασα και ολα κομπλε! ελπιζω να σε βοηθησα! ;)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση