trigga Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2010 την ειχα ξανακουσει την μελωδια στα πολλα cd του joe pass και το γουσταρα.Το χουνε παιξει πολλοι κ ειναι πολυ ωραιο το θεμα του. Το κοιταξα λιγο κ εριξα κ ενα ξεχαρμανιαζολ ατελειωτο.Οποιος γουσταρει και ανεχετε μαζι με την ξεχαρμανα κ τον σαπιο ηχο του usb flash μπορει ανετα να ακουσει κ να σχολιασει οτι γουσταρει. nicas_dream.mp3
THEOD Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2010 την ειχα ξανακουσει την μελωδια στα πολλα cd του joe pass και το γουσταρα.Το χουνε παιξει πολλοι κ ειναι πολυ ωραιο το θεμα του. Το κοιταξα λιγο κ εριξα κ ενα ξεχαρμανιαζολ ατελειωτο.Οποιος γουσταρει και ανεχετε μαζι με την ξεχαρμανα κ τον σαπιο ηχο του usb flash μπορει ανετα να ακουσει κ να σχολιασει οτι γουσταρει. Μπράβο Γιώργο Πολύ κάλο στους τονισμούς πάνω σε αξίες samba . Στη θέση σου θα μου άρεσε να ακολουθώ πιο push παίξιμο αλλά αυτό είναι θέμα γούστων και τρόπου αντίληψης του time.
Nestoras Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2010 Δε μου λες, απ' ευθείας σε γραμμόφωνο το έγραψες? Όπως και νά 'χει το αποτέλεσμα είναι super. ;) InfluenSir!
trigga Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2010 ευχαριστω παιδες για τα σχολια. Κερδισα εναν βαθυ ροκα?Μπραβο μου...... :P Θοδωρη οπως λες ειναι θεμα γουστου.Μου χει μεινει παντα το να ειμαι απο πισω κ στο swing κ στο latin.Βεβαια στο λατιν θες δε θες δεν εχεις περιθωρια για πολυ lay back.Μου αρεσε σαν αποτελεσμα απ την αρχη.Νομιζω πως παντα κ αυτους που ακουγα ειχαν ισχυρες δοσεις απ αυτο. Τωρα παιζει κ μια φαση με τον aebersold που το σηκωνουν το τεμπο κ μετα φαινεται λιγο περιεργη η φαση. Τωρα που το ακουω μετα απο ωρες παλι θα λεγα πως ειναι λιγο καπως γιατι ειναι ψηλοοριακα γενικα κ ακουω κατι δυσκολιες.Πολυ μιρλα κλασικη κιθαριστικη απαισια επισης εχει.....πολλα πραματα εχω μεσα μιλαμε για ατοφιο ξεχαρμανιαζολ για αμμωνιαζολ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση