Yannis_Knopf Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2010 Ουσιαστικα εκτως απο εμφανηση αυτο που εγω τουλαχιστον μπορεσα να καταλαβω ειναι οτι αλλαξαν το ηχειο το οποιο ευκολα αλλαζω. Στα ηλεκτρονικα δεν πολυκαταλαωα τι εγινε... εν παση περιπτωση θα επρεπε να προτιμισω το ΙΙΙ απο το απλο? We are the Sultans Of Swing
kostas80 Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2010 Για τη διαφορά με τον ΙΙΙ ..... ντεν ξέρει ::) Έχω τον Hot Rod DLX ... κάθε φορά βλαστημάω όταν τον κουβαλάω στα live .... αλλά στο τέλος λέω Χαλάλι ;D . Πραγματικά δείχνει την αξία του σε μεγάλους χώρους . Το drive & moreDrive κανάλι δεν το χρησιμοποιώ καθόλου γιατί είναι πολύ πλαδαρό για τα γούστα μου ..... το θεωρώ απλά κακό . Όντως σπαστικό το απότομο άρπαγμα του Volume αλλά το συνηθίζεις . Το reverb είναι πολύ καλό κατα τη γνώμη μου. Στα + είναι και η ύπαρξη loop . www.facebook.com/kostas.antonakopoulos
Yannis_Knopf Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2010 Δηλαδη τι μου προτεινετε ... να χρυπησω εναν τον κανονικο ισως και σε αγγελια η να παρω τον ΙΙΙ? We are the Sultans Of Swing
crisk Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2010 Τον κανονικό.Με τα Λ7 που περισσέυουν πειραματίσου με λάμπες (είναι άθλιες οι stock) και μεγάφωνο.Που ξέρεις μπορεί να έχει πειραματιστεί και ο πωλητής.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση