audiokostas Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2010 Ποιο έχεις πληρώσει εσύ; Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
Superfunk Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2010 Απόλυτα σωστό...εδώ ο Jeff Beck συπληρώνει το εισόδημα, συντηρώντας παλιά αυτοκίνητα... ;D ;D Παλι καλα να λες...ο καϋμενος ο Slash εχει αναγκαστει να κανει σετ-απ σε κιθαρες... κοιτα ποσες εχει να σεταρει αυτη την εβδομαδα ο μαυρος...τα χερια θα του βγουν.. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
marathon Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2010 Ποιο έχεις πληρώσει εσύ; Δεν κατάλαβες....το δικό μου είναι το μαύρο δεξιά...τι να κάνω...να τον βοηθήσω τον καϋμένο....να βγάλει κανένα μεροκάματο 8) ;) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
audiokostas Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2010 Παλι καλα να λες...ο καϋμενος ο Slash εχει αναγκαστει να κανει σετ-απ σε κιθαρες... κοιτα ποσες εχει να σεταρει αυτη την εβδομαδα ο μαυρος...τα χερια θα του βγουν.. Είναι Κινέζικες. Για αυτό. Οι Αμερικάνικες δεν χρειάζονται. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
marathon Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2010 κοιτα ποσες εχει να σεταρει αυτη την εβδομαδα ο μαυρος...τα χερια θα του βγουν.. Να ξερε κι όλας...ο άμπαλος..... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
dmilo Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2010 Να τον πάρω να μου κάνει σύνθεση σε κάτι μπλοκάκια που έχω; Θα του δώσω και το ΙΚΑ του. RANDOMIZE USR 0
freerock1974 Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2010 Φίλε pan12, εδώ ζω εγώ από την μουσική που με ξέρει μόνο η μάνα μου και δεν είναι και σίγουρη για το τι δουλειά κάνω ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Συμφωνω απολυτα. Αν και δε μ αρεσουν καθολου τα σπαθια και οι πανοπλιες,μιλαμε για ενα απο τα 10 πιο γνωστα μεταλ γκρουπ του πλανητη ασχετως ποιοτητας,ασχετως γουστου. Οπως ειπε και ο Ray,αν δεν τα φαγανε στα ζαρια ή για ν αγορασουν τον ταφο του Θωρ, βγαλανε πολλααααα. Και για να το ξαναπω... δεν τα φαγαν,θελουν κι αλλα μεχρι να πανε στη Βαλχαλα... ;D Ασε που αν πουλησουν τα τσιγκινα σωβρακα σε φανς,εξασφαλιστηκαν... GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND
solega Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2010 other bands play....MANOWAR kills! γι'αυτο ας προσεξουμε τι λεμε μην εμφανιστει ο Τζο ντε Ιουνιο με καμια σπαθα και τη βαλει σε κανενα ποπουδακι ;D Manowar Commercial for German MTV
RayDTutto Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2010 Πάντως έχουν επαφές με υψηλά ιστάμενους... http://www.novinite.com/view_news.php?id=117392 When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
pan12 Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2010 Πάντως έχουν επαφές με υψηλά ιστάμενους... http://www.novinite.com/view_news.php?id=117392 on how to be more "true" when handling reforms and budget revision. ::) :o ::) ::) :o
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση