digisilence Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2010 Σχεδον ζεστο 8) M_EvaParapovo.mp3 Kαι το μικροφωνο της Barbie μια χαρα ηχογραφει!
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2010 Moderator Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2010 Έριξα μια γυροβολιά. Ενα παράπονο έχω digisilence ... δεν λες κουβέντα. Κρατάς κρυμμένα μυστικά .... :)
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2010 Άψογη εκτέλεση ενός Άσματος του λαϊκού πενταγράμμου.Και ο τραγουδιστής αηδόνι. Ενορχήστρωση και μίξη. Τα μπουζουκι,μπαγλαμάς,τύμπανα,μπάσο. Άψογη ηχογράφηση.Ζεστό ηχόχρωμα. Συγχαρητήρια. Έριξα μια γυροβολιά. Ενα παράπονο έχω digisilence ... δεν λες κουβέντα. Κρατάς κρυμμένα μυστικά .... :) Συμφωνώ..παραπονεμένους μας αφήνεις.Δεν λες κουβέντα. Υ.Γ. 3η ακρόαση. www.sonicspace.gr
frankyproject2 Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2010 Μου άρεσε πάρα πολύ.. :) http://www.youtube.com/user/frankyproject2
neeq Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2010 Παρα πολυ ωραιο. Συγχαρητηρια. Το μπουζουκι απο guitar rig? Τι μαγνητες φοραει? ;D Πλακα κανω. Το εχεις πολυ ;)
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2010 Το εχεις πολυ ;) Από ότι ξέρω ο digi είναι στον τομέα της ηχοληψίας,μίξης και mastering (χρόνια τώρα).Άλλοι τα έπαιξαν τα όργανα. www.sonicspace.gr
Nestoras Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2010 Τον Κωστή Χρήστου που τον βρήκες να το τραγουδήσει? :D Πλάκα κάνω, άψογο. InfluenSir!
neeq Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2010 Από ότι ξέρω ο digi είναι στον τομέα της ηχοληψίας,μίξης και mastering (χρόνια τώρα).Άλλοι τα έπαιξαν τα όργανα. Δε διαβασα όλο το πρωτο ποστ ;D Και ηχοληπτικα ειναι αψογο :)
argytar Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2010 Αγαπημένο άσμα, πολύ πολύ καλά δοσμένο! Χωρίς υπερβολές και με ζεστό φυσικό ήχο! Απόλαυση! ''It's dark and we're wearing sunglasses''
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση