Jazzjoker Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2010 Απ' ό,τι είδα δεν έχει αναφερθεί ξανά το πρόβλημα οπότε ίσως κάνω κάτι λάθος. Προσπάθησα να αλλάξω την υπογραφή στο προφίλ μου και το μόνο που έγινε είναι ότι απλώς εξαφανίστηκε η υπογραφή, χωρίς να μπορώ να προσθέσω καινούρια. Εν ολίγοις, γράφω στο πεδίο της υπογραφής κάτι (δεν υπερβαίνει τον περιορισμό χαρακτήρων) και πατώντας "αλλαγή προφίλ", το κείμενο εξαφανίζεται. Ενωμοτάρχης
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2010 καλώς ήρθες.... www.sonicspace.gr
S9F Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2010 Με μένα ήταν πιο επιεικές "το σύστημα"... ;D Η υπογραφή ήταν με Ελληνικούς χαρακτήρες,δεν υπερέβαινε το όριο,αλλά όταν "την έσωζα" εμφανιζόταν μόνο η μισή... ;D "And remember Carol, the last card is the Alien card. We are going to have to build space-based weapons against aliens and all of it is a lie"
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2010 Υπομονή...θα φτιάξει....μην το πουσάρεις. :) www.sonicspace.gr
Jazzjoker Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2010 Το προσωπικό κείμενο ή την υπογραφή; Γιατί εμένα μόλις μου έβαλε το προσωπικό κείμενο στη θέση της υπογραφής για κάποιο λόγο. Η υπογραφή επιμένει να μην καταχωρείται. Ενωμοτάρχης
Jasemeister Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2010 Κάνε ενα Delete browsing history/temp files. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2010 Administrator Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2010 Το προσωπικό κείμενο ή την υπογραφή; Γιατί εμένα μόλις μου έβαλε το προσωπικό κείμενο στη θέση της υπογραφής για κάποιο λόγο. Η υπογραφή επιμένει να μην καταχωρείται. Εγω το έβαλα το κείμενο στην υπογραφή σου. Δεν φαίνεται κάτι να συμβαίνει με το σύστημα πάντως. Live and let Live.
Jazzjoker Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2010 Κάνε ενα Delete browsing history/temp files. Δοκιμάζω αυτό και επανέρχομαι. Ενωμοτάρχης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση