if_it_is Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2010 Πραγματικά δεν την παλεύουν με την εμφάνιση των πεταλιών οι τύποι.. Κακιούλες! Δεν έχει και πολύ σημασία η εμφάνιση του αν υπολογίσεις και τον λόγο ύπαρξης του συγκεκριμένου πεταλιού. Τα υπόλοιπα πετάλια τους πάντως δεν είναι τόσο άσχημα!
NoIzY Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2010 Καθόλου κακιούλες ρε μαν! :) Προσωπικά δε θα έμπαινα στον κόπο να δοκιμάσω ένα πετάλι με τέτοια εμφάνιση, όσο κουλό κι αν ακούγεται..
if_it_is Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2010 κατά πάσα πιθανότητα ούτε κι εγώ. Μέχρι που έμαθα τον λόγο ύπαρξης του που με έκανε να το πάρω. Τα έσοδα θα δωρηθούν στην αϊτή σαν βοήθεια για της καταστροφές. Επίσης υπάρχουν μόνο 100 στον κόσμο. Συν το ότι είναι το πιο ευέλικτο βρωμοπέταλο που ξέρω το οποίο σκίζει και σε ήχο! οπότε υπάρχουν πολύ περισσότεροι λόγοι να ασχοληθείς με κάτι εκτός απ την εμφάνιση! ;)
if_it_is Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2010 ας φύγουμε απ τα πολλά off topic να δούμε μήπως υπάρχει και καμία άλλη πρόταση στο θέμα. Βασικά ας απαντήσει κανείς αν ξέρει και στην αναπάντητη ερώτηση: Βασικα, αυτο που συμβαινει ειναι οτι οταν εχουμε ενα πεταλι στο tuner out και ενα στην κανονικη εξοδο, το impedance και των 2 πεφτει στο μισο. Αυτο ειναι κακο διοτι για να μη χανεται το σημα, πρεπει το impedance στην εισοδο του πεταλιου να ειναι σημαντικα υψηλοτερο απο το impedance στην εξοδο της κιθαρας. Μια κιθαρα με passive single coil μαγνητες εχει εκ φυσεως σχετικα υψηλο output impedance, οποτε ειναι πιθανο να αντιμετωπισει προβληματα. αυτό συμβαίνει και όταν εχω off το κουρδιστήρι; τι επίπτωση μπορεί να έχει στον ήχο ένα τέτοιο φαινόμενο;
hariskats Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2012 ξεθαβω το θεμα μιας και το εψαχνα τωρα γιατι ειχα hum επειδη το wah και τα τροφοδοτικα μου ηταν κοντα μεταξυ τους και ετσι αναγκαζομουν να τα απομακρυνω.. Μαλλον καποιοι θα εχετε βρει λυση αλλα εδω ο τυπος δειχνει να λυνει το προβλημα πολυ ευκολα.. (αντιστοιχο παραδειγμα ειχε δοθει απο καποιον φιλο σε προηγουμενο ποστ) αν εχετε καμια αλλη ιδεα καλοδεχουμενη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση