gerrard Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2010 τετραφάρμακος www.myspace.com/palebluepanos
yannis37 Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2010 με τον μεσαιο παιζει το πουλι μου :) HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103
Μπάσσο και Ξερό ψωμί Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2010 Μα γιατί δεν κατεβάζει λίγο το σταντ του μικροφώνου;;; Ορκισμένος Μπλουζάς!
DaveMurrayJr Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2010 με τον μεσαιο παιζει το πουλι μου :) Aυτο το ερμηνευσα ποοοολυ λαθος στην αρχη. Εκανα 2-3 λεπτα να καταλαβω την πραγματικη εννοια. Το δικο μου μυαλο ειναι αρρωστο μου? :-X :-[ What frequency are YOU getting?
gregg Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2010 με τον μεσαιο παιζει το πουλι μου :) Aυτο το ερμηνευσα ποοοολυ λαθος στην αρχη. Εκανα 2-3 λεπτα να καταλαβω την πραγματικη εννοια. Το δικο μου μυαλο ειναι αρρωστο μου? :-X :-[ ενα δακρυ ετρεξε απο το αριστερο μου ματι just changed avatar :p
yannis37 Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2010 με τον μεσαιο παιζει το πουλι μου :) Μαγνήτη ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103
Jazzjoker Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2010 Μα γιατί δεν κατεβάζει λίγο το σταντ του μικροφώνου;;; Τα μικρόφωνα τα έστησε ο Lemmy. Ενωμοτάρχης
RayDTutto Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2010 Aυτο το ερμηνευσα ποοοολυ λαθος στην αρχη. Εκανα 2-3 λεπτα να καταλαβω την πραγματικη εννοια. Το δικο μου μυαλο ειναι αρρωστο μου? :-X :-[ Μια χαρά είσαι... ;) When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση