Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Ποτέ δεν είναι αργά...απλά δεν ξέρω τι να σου ευχηθώ...να γίνεις "ψαγμένος" ή απλά να κάνεις τη δουλεία σου ;D

Μα είμαι ήδη -συμβατά- "ψαγμένος" μέχρι που εκπαραθύρωσα το τελευταίο "συμβατό"(ο Θεός να το κάνει...) ;D

ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΨΑΞΙΜΑΤΑ... ;D

"And remember Carol, the last card is the Alien card. We are going to have to build space-based weapons against aliens and all of it is a lie"

• Απαντήσεις 43
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημοσιευμένο

Παρακαλώ όλους, δεν είναι Mac vs. PC το θέμα και δεν υπάρχει λόγος να το κάνουμε με το στανιό. Ειδικά από τη στιγμή που ο αρχικός poster δηλώνει ευθαρσώς:

ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΨΑΞΙΜΑΤΑ... ;D

Είναι ξεκάθαρο το ερώτημα του θέματος, ας μείνουμε σε αυτό. Ευχαριστώ! ;)

Yes it is!!!

Δημοσιευμένο

Παρακαλώ όλους, δεν είναι Mac vs. PC το θέμα και δεν υπάρχει λόγος να το κάνουμε με το στανιό. Ειδικά από τη στιγμή που ο αρχικός poster δηλώνει ευθαρσώς:

Είναι ξεκάθαρο το ερώτημα του θέματος, ας μείνουμε σε αυτό. Ευχαριστώ! ;)

Κατευθείαν εσυ να μας το χαλάσεις...(και είχαμε αρχίσει την προθέρμανση...) ;D

ΟΚ,σχετικό με το θέμα update:

Παρήγγειλα δύο Neumann μικρόφωνα,οπότε είμαι ΟΚ μ΄αυτό το θέμα.

Ψάχνω για monitor.

Όσον αφορά το DAW,θα μείνω με το GB.

Για κάρτα ήχου το σκέφτομαι,είμαι μεταξύ του να πάρω μία τώρα ή να μείνω προς το παρόν μ΄αυτή που έχει ήδη το Mac.

"And remember Carol, the last card is the Alien card. We are going to have to build space-based weapons against aliens and all of it is a lie"

Δημοσιευμένο
Παρήγγειλα δύο Neumann μικρόφωνα,οπότε είμαι ΟΚ μ΄αυτό το θέμα.

ΑΜ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ.... ;)

Θελεις και τους αναλογους ΠΡΟ-ενισχυτες,αλλοιως θα ειναι σαν να βαζεις την custom shop strat σου σε..ενισχυτη...Gorilla... ;D

Ποια Νeuman (οχι δεν ειναι τα Neuman τα....καλυτερα μικροφωνα... ;D) πηρες?Και τι σκοπευεις να ηχογραφεις με αυτα?

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Δημοσιευμένο

"Garageband: Pro Sound at your fingertips"

Γιατί, υπάρχει περίπτωση εάν έχει όλα αυτά να καταλάβεις ποιό DAW είναι από πίσω?

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...