S9F Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2010 Ποτέ δεν είναι αργά...απλά δεν ξέρω τι να σου ευχηθώ...να γίνεις "ψαγμένος" ή απλά να κάνεις τη δουλεία σου ;D Μα είμαι ήδη -συμβατά- "ψαγμένος" μέχρι που εκπαραθύρωσα το τελευταίο "συμβατό"(ο Θεός να το κάνει...) ;D ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΨΑΞΙΜΑΤΑ... ;D "And remember Carol, the last card is the Alien card. We are going to have to build space-based weapons against aliens and all of it is a lie"
Alchemist Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2010 Παρακαλώ όλους, δεν είναι Mac vs. PC το θέμα και δεν υπάρχει λόγος να το κάνουμε με το στανιό. Ειδικά από τη στιγμή που ο αρχικός poster δηλώνει ευθαρσώς: ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΨΑΞΙΜΑΤΑ... ;D Είναι ξεκάθαρο το ερώτημα του θέματος, ας μείνουμε σε αυτό. Ευχαριστώ! ;) Yes it is!!!
manosx Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2010 Ας μείνουμε στο θέμα... S9F τελικά τι chipset έχεις;
S9F Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2010 Παρακαλώ όλους, δεν είναι Mac vs. PC το θέμα και δεν υπάρχει λόγος να το κάνουμε με το στανιό. Ειδικά από τη στιγμή που ο αρχικός poster δηλώνει ευθαρσώς: Είναι ξεκάθαρο το ερώτημα του θέματος, ας μείνουμε σε αυτό. Ευχαριστώ! ;) Κατευθείαν εσυ να μας το χαλάσεις...(και είχαμε αρχίσει την προθέρμανση...) ;D ΟΚ,σχετικό με το θέμα update: Παρήγγειλα δύο Neumann μικρόφωνα,οπότε είμαι ΟΚ μ΄αυτό το θέμα. Ψάχνω για monitor. Όσον αφορά το DAW,θα μείνω με το GB. Για κάρτα ήχου το σκέφτομαι,είμαι μεταξύ του να πάρω μία τώρα ή να μείνω προς το παρόν μ΄αυτή που έχει ήδη το Mac. "And remember Carol, the last card is the Alien card. We are going to have to build space-based weapons against aliens and all of it is a lie"
Superfunk Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2010 Παρήγγειλα δύο Neumann μικρόφωνα,οπότε είμαι ΟΚ μ΄αυτό το θέμα. ΑΜ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ.... ;) Θελεις και τους αναλογους ΠΡΟ-ενισχυτες,αλλοιως θα ειναι σαν να βαζεις την custom shop strat σου σε..ενισχυτη...Gorilla... ;D Ποια Νeuman (οχι δεν ειναι τα Neuman τα....καλυτερα μικροφωνα... ;D) πηρες?Και τι σκοπευεις να ηχογραφεις με αυτα? www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
manosx Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2010 Ένας Tubetech είναι πάντα ευπρόσδεκτος, σαν τα πρώτα λουλούδια της άνοιξης ;D ;D ;D http://www.thomann.de/gr/tubetech_mec_1a.htm
manosx Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2010 Να δω πάντως αλυσίδα Neumann 87- Tube-Tech Strip- i Mac onboard- Garageband... μιλάμε διαφημιστικό της Apple: "Garageband: Pro Sound at your fingertips" ;D ;D ;D ;D
marathon Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2010 "Garageband: Pro Sound at your fingertips" Γιατί, υπάρχει περίπτωση εάν έχει όλα αυτά να καταλάβεις ποιό DAW είναι από πίσω? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
manosx Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2010 Γιατί, αν ΔΕΝ τα είχε θα καταλάβαινες; ;) Απλά σαν εικόνα έχει πλάκα... :D
marathon Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2010 Απλά σαν εικόνα έχει πλάκα... :D Γενικά, το πώς κάνουμε μουσική σήμερα, έχει πλάκα...:D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση