Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 40
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημοσιευμένο

Εγώ αντίθετα, χαίρομαι όταν τέτοιες εταιρίες τολμάνε...ακόμα και να φάνε τα μούτρα τους.

Συμφωνώ.Στην ουσία είναι μία -ας μου επιτραπεί ο όρος- "εφαρμοσμένη βυθομέτρηση" της αγοράς και μία προσπάθεια (όπως και με τις πρώτες Robot) πρόβλεψης των "τάσεων" που θα επικρατήσουν τελικά.

Η Gibson ανέκαθεν ήταν πολύ πιο μπροστά από την εποχή της.Τρανό παράδειγμα οι θρυλικές burst του 58-60 που όταν βγήκαν πάτωσαν και αποσύρθηκαν "άρον-άρον",διότι πολύ απλά η αγορά δεν ήταν έτοιμη-ώριμη.Σήμερα βέβαια, πρέπει να πουλήσεις την ψυχή σου στον Σαμαέλ για να πάρεις μία original burst... ;D

"And remember Carol, the last card is the Alien card. We are going to have to build space-based weapons against aliens and all of it is a lie"

Δημοσιευμένο

Εμένα μου φαίνεται λίγο...

yhst-11569676815435_2129_578083994

Τώρα βέβαια αν μου την έκαναν δώρο στη γιορτή μου...θα έκανα την καρδιά μου πέτρα και θα την κράταγα. ;D

Δημοσιευμένο

Βασικα πιστευω πως η gibson θα επρεπε να κραταει σταθερα τα κλασσικα μοντελα της και ταυτοχρονα ας βγαλει οσες<<πειραματικες>> κιθαρες θελει.(οι οποιες ειναι πραγματι εντυπωσιακες κ αξιζει να τις βγαζουν).

Δημοσιευμένο

Βασικα πιστευω πως η gibson θα επρεπε να κραταει σταθερα τα κλασσικα μοντελα της και ταυτοχρονα ας βγαλει οσες<<πειραματικες>> κιθαρες θελει.(οι οποιες ειναι πραγματι εντυπωσιακες κ αξιζει να τις βγαζουν).

Ποιός σου είπε οτί δεν τα κρατάει?

"And remember Carol, the last card is the Alien card. We are going to have to build space-based weapons against aliens and all of it is a lie"

Δημοσιευμένο

Για μπλιμπλικαδες, enterprise, πολλά κουμπακια....

Ολα αυτα για 5-6 σκορπια πραγματακια ;D

Κιθαριστες :P

Πολλά κουμπακια και εντερπραιζ ειναι αυτο, μην μπερδευεστε

images?q=tbn:ANd9GcTHnllyz258WP4QgQykLISSIdBOhuB_RnTCaCteaddARCeIG_E&t=1&usg=__jprBt7lwejCAEUajaWBfg0zIkgk=

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...