gregg Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2010 Hope you enjoy :) les paul vos 57 test just changed avatar :p
mike_rhd Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2010 THE Tone 8) 8) Πολυ ωραιο βιντεο φιλε..! κουκλα και η κιθαρα. Εχεις αλλαξει τα pickup rings σε μαυρα ή απλα μου φανηκε?? Πες μας και τι χρησιμοποιησες στο βιντεο αν θες ;D ;D Ain't nothing but the blues.
gregg Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2010 THE Tone 8) 8) Πολυ ωραιο βιντεο φιλε..! κουκλα και η κιθαρα. Εχεις αλλαξει τα pickup rings σε μαυρα ή απλα μου φανηκε?? Πες μας και τι χρησιμοποιησες στο βιντεο αν θες ;D ;D Yup! Εχει πλεον μαυρα rings καθοτι fun των κ.κ. White και Bonamassa. Σχετικα με το τι χρησιμοποιησα σας αφηνω λιγο να το μαντεψετε. just changed avatar :p
longshadow Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2010 Αυτήν την les paul δεν την παίζεις αρκετά και μένει παραπονεμένη... (Η είναι η ιδέα μου?) Τί θέλεις να μαντέψουμε? Ποιό software είναι?... :)
gregg Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2010 Αυτήν την les paul δεν την παίζεις αρκετά και μένει παραπονεμένη... (Η είναι η ιδέα μου?) true Τί θέλεις να μαντέψουμε? Ποιό software είναι?... :) μαρτυριαρη :) (guitar rig ειναι mike_rhd) just changed avatar :p
VirusSnake Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2010 αρχοντας... και γιατι την παραμελεις παρακαλω; ποια ειναι η main σου και αφηνεις στην ακρη αυτη τη γυναικαρα;
ignantios Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2010 πολυ καλο.............! RUN FOREST....RUN!!!!
yannis37 Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2010 χάλια ειναι.....δώστην μου να απαλλαγεις απ το ριμάδι ;D HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2010 Γεια σου Γρηγόρη ! ;D (άσε και κανα δευτερόλεπτο..να ακούσω και τα τζαζομπακοτρακια του πληκτρα...) :P www.sonicspace.gr
gregg Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2010 Σας ευχαριστω πολυ παιδες, εναν προς εναν! Korgious αμα θες σου στελνω το backing track :P just changed avatar :p
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση