Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Και για να μη παρεξηγηθούμε , το ένα μπράτσο το έχει καβατζώσει από καιρό ο γκοβαμάνικας.

;D

Θα μείνει με τη γλύκα...στείλτον να πάρει κανένα γραφίτη ;D

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Δημοσιευμένο

Όπως ειπώθηκε η θερμότητα είναι το εργαλείο για να δώσεις σχήμα σε ξύλο. Τα πλαϊνά μέρη μιας κιθάρας ή κιθαροειδούς παίρνουν το σχήμα τους με τη βοήθεια ενός bending iron όπως του Stewart McDonald:

http://www.stewmac.com/shop/Tools/Special_tools_for_Bending_sides/Bending_Iron.html?actn=100101&xst=3&xsr=395

Το θέμα είναι ο συνδυασμός θερμότητας και πίεσης.

On a historical note, απ'ότι ξέρω σε βιομηχανικές εφαρμογές χρησιμοποιούσαν και πίσσα κατά το ίσιωμα για προστασία από καιρικές συνθήκες μιας και η κλασσική χρήση ήταν για καλώδια ρεύματος ή τηλεφώνου.

Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...

Δημοσιευμένο

On a historical note, απ'ότι ξέρω σε βιομηχανικές εφαρμογές χρησιμοποιούσαν και πίσσα κατά το ίσιωμα για προστασία από καιρικές συνθήκες μιας και η κλασσική χρήση ήταν για καλώδια ρεύματος ή τηλεφώνου.

μαλλον προκειται για τις κολωνες ε... εκει πρεπει να προστατευτει για χρονια απο τις καιρικες συνθηκες, να μην σαπισει -κοινως- απο τις βροχες και τον ηλιο.

Δημοσιευμένο

Ναι γι'αυτό το λεω, όχι να πάει να το κάνει για την κιθάρα εκτός αν σκοπεύει να παίζει όταν έχει σκοπέτο στον Έβρο  ;D

Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...

Δημοσιευμένο

Θα μείνει με τη γλύκα...στείλτον να πάρει κανένα γραφίτη ;D

ήδη έχω ψηθεί άσχημα για γραφίτη...  ;D ;D Η αίσθηση από το λίγο που έπιασα ήταν υπέροχη... ;) Τον προσπαθώ τον Bouzoukleri... Κοντεύω να τον καταφέρω... Και μάλιστα το συγκεκριμένο μπράτσο μου άρεσε εκτός της υφής, στο πάχος και την καμπυλότητά του!!  :)

Όχι άλλα μινόρε...

Δημοσιευμένο

ήδη έχω ψηθεί άσχημα για γραφίτη...  ;D ;D Η αίσθηση από το λίγο που έπιασα ήταν υπέροχη... ;) Τον προσπαθώ τον Bouzoukleri... Κοντεύω να τον καταφέρω... Και μάλιστα το συγκεκριμένο μπράτσο μου άρεσε εκτός της υφής, στο πάχος και την καμπυλότητά του!!  :)

Όποτε θέλετε δοκιμάζετε και τα 2 (Tele & Strat)...άντε με τα παλιόξυλα ;D ;D

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...