Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο
Για το Holy Grail παντως δεν το βλεπω γιατι οσο ιστορικο και αν ειναι δεν εχω ακουσει τα καλυτερα

τι εννοεις ...ιστορικο?

το πενταλι ειναι.....νηπιο μπροστα στα BOSS Reverbs ,ειναι δηλ. και αυτο ενα μοντερνο digital reverb,και μαλιστα πολυ προσφατο.

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

• Απαντήσεις 25
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημοσιευμένο

Ευχαριστω iamnohero! Δικιο εχεις superfunk δεν το εθεσα σωστα! Εννοουσα πως εχει παιχτει απο διασημους κιθαριστες και αποτελει αξια (απο οτι ξερω) οντως ειναι προσφατο ομως!! Εσυ ποιο θα προτεινες???

Ξερει κανεις διαφορες μεταξυ RV5 και RV3? και τα δυο μου φαινονται εξαιρετικα αλλα το RV3 μου φαινεται πως ταιριαζει περισσοτερο σε αυτο που ψαχνω!

Δημοσιευμένο

Μην ευχαριστείς ;)

Έχω το rv-5 και το holy grail και θα έπερνα άνετα και το rv-3 (μάλλον θα το χτυπήσω κάποια στιγμή), όμως δεν το έχω δοκιμάσει. Λογικά δεν θα το βρεις εύκολα...

Χτύπα το rv-5 αφού σε ψήνει.

Σε συνδιασμό με ένα delay θα έχεις ''άπειρες'' επιλογές ήχων.

Όσο για το rv-3 κοίτα στο net, στην τελική βάλε μια ζήτηση και ίσως κάποιος βρεθεί που να το δίνει

Δημοσιευμένο

Έχω το παλιό holy grail. Ειναι πολύ καλό αλλα μου δημιουργεί θόρυβο στον ενισχυτή (hiss). Επίσης αν και δεν το χρησιμοποιώ σε τεράστιες ποσότητες πχ. Surf, πιστεύω ότι σε αυτές τις ποσότητες δεν είναι τόσο πειστικό. Αν χρησιμοποιείς και άλλα πετάλια ίσως χρειαστεις κάποιο noise suppressor.

To υπέρτατο είναι αυτό http://www.thomann.de/gr/fender_63_tubereverb.htm αλλα νομίζω ότι το παιδί θα είναι μια χαρά και με κάτι μικρότερο! ;D

Ναι οντως ενα Hiss το εχει.. βασικα πρεπει να μπει στη λουπα του ενισχυτη (πραγμα που το δικο μου το ταγαρι δεν το εχει βεβαια...χαχα)  :P

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...