black_sheep Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2010 καλησπερα εχω παραγγιλει το εν λογο keyboard απο το πλαισιο στα 99 ευρω και δωρεαν μεταφορικα. http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Portable-Player/Midi-Keyboards-Consoles-Turntable/Midi-Keyboard/M-Audio-Midi-Keyboard-Oxygen-25-Blue-MI-EM-000264.htm Το θέμα ειναι οτι δεν εχω ιδέα απο πλήκτρα γενικά! θα μου πειτε γιατι το πηρα τότε.. λοιπων εδω και καιρο ασχολουμε με στιχους εχω γραψει καποια τραγουδια και προσπαθω να τα μελωποιησω , το βασικο μου οργανο ειναι μπουζουκι ομως παιζω και λιγο κιθαρα συνχορδιες κυριως (βγαζω δηλ τα ακορντα και τραγουδαω με το στομα την μουσικη υποκρουση του κομματιου και την γράφω σε ενα κασσετοφωνακι να μην τα ξεχασω ) καταρχην το keyboard θελω να το χρησιμοποιησω για ενα τυφλοσουρτη για ντραμς , προσφατα ειδα ενα βιντεο εναν τυπο που εφτιαχνε beat και χτυπουσε εναν ρυθμο και οταν το πετυχενε το εκανε save και συνεχιζε σαν λουπα! οπώτε θα ηθελα να με βοηθησει καποιος ως το πως θα το κανω αυτο στο cubase 4.1 και πως θα το ρυθμισω πχ μετρα κτλ . Θα ηθελα να μου πειτε επησεις αν πρεπει να κανω καποιες ρυθμισεις στο cubase εξτρα γιατι εχω ακουσει για ασυμβατότητες στο cubase. Προγραμμα για ηχους εχω το ableton live 8 Ευχαριστω. μπλουζάκι και άγιος ο θεος!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση