manos_m Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2010 Ένα video demo του midi controller Studiologic VMK 161 plus. Τα χαρακτηριστικά του VMK 161 Plus είναι: 61 πλήκτρα (5 οκτάβες) Velocity και Aftertouch ευαισθησία LCD Display with Data Entry Dial Pitch Bend and Modulation Joystick 30 User-Programmable presets, Including 12 factory presets 25 Programmable Knobs, Sliders and Buttons 5 button Sequencer Transport control 3 Programmable Pedal inputs 2 midi outputs Built in USB with Bus power Το sustain pedal και το τροφοδοτικό συμπεριλαμβάνεται στη συσκευασία. Σε περίπτωση σύνδεσης με τον υπολογιστή μέσω USB, δεν χρειάζεται εξωτερική τροφοδοσία. Στο βίντεο χρησιμοποιώ έναν ήχο Electric Piano από το πρόγραμμα Reason (συγκεκριμένα από το Electromechanical Refill, στην κατηγορία Mark I, το preset Cannonball). Κλείνω λέγοντας ότι η αίσθηση του πλήκτρου είναι πραγματικά εκπληκτική. Τα εργαστασιακά presets καλύπτουν αρκετά sequencers και vst intruments και ο προγραμματισμός των knobs και sliders είναι απλός (midi learn). To εγχειρίδιο είναι απλό, καλογραμμένο, και κάθε βήμα του συνοδεύεται από φωτογραφία για καλύτερη κατανόηση των απαιτούμενων ενεργειών. Στα + είναι η δυνατότητα σύνδεσης 3 pedals όπως και τα 2 midi out.
Moderator LK Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2010 Moderator Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2010 Αυτή είναι παρουσίαση εξοπλισμού! Έχω αρχίσει να το σκέφτομαι και εγώ. Το πρόβλημά μου είναι το εξής. Αν το πάρω, θα παίζω σαν και εσένα? :o Θα έρθω να το δω από κοντά. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση