Superfunk Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2010 ;D ;D ........Η ανάμνηση που μου έχει μείνει είναι 1-2-3 γκο,50 κομμάτια σε 40 λεπτά και βζβζβζζζζζζ………….ζζζζζ (=ήχος κιθάρας) εγω εκανα να ξανα-ακουσω κανονικα κανα μηνα μετα την πρωτη φορα που τους ειδα...νομιζω οτι τα αυτια των θεατων της πρωτης σειρας ετρεχαν αιμα... ;D ;D..ο τυπος ειχε γεφυρωσει στο παλκο του ΡΟΔΟΝ καμμια 10αρια 100αρηδες Plexi (FULL stacks) και τους ειχε ανοιξει στο τερμα.... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
pan12 Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2010 εγω εκανα να ξανα-ακουσω κανονικα κανα μηνα μετα την πρωτη φορα που τους ειδα...νομιζω οτι τα αυτια των θεατων της πρωτης σειρας ετρεχαν αιμα... ;D ;D..ο τυπος ειχε γεφυρωσει στο παλκο του ΡΟΔΟΝ καμμια 10αρια 100αρηδες Plexi (FULL stacks) και τους ειχε ανοιξει στο τερμα.... ;D μάλλον για το ίδιο λαιβ λέμε.... :)
yannis37 Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2010 τι είναι αυτό το "πράμα".... μου έβγαλε το μάτι.... :o :o βο HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103
yannis37 Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2010 ειχα παει σε ενα αλλά δεν θυμαμαι αν ηταν το ιδιο? τοτε που τους πεταγαμε κερματα και σκαγανε στα πιατινια? ;D ηταν κοντα πασχα και φαγανε πολλά δυναμιτακια ;D (οχι για κραξιμο...ετσι για χαβαλέ) HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103
ELIANIOS Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2010 εγω εκανα να ξανα-ακουσω κανονικα κανα μηνα μετα την πρωτη φορα που τους ειδα...νομιζω οτι τα αυτια των θεατων της πρωτης σειρας ετρεχαν αιμα... ;D ;D..ο τυπος ειχε γεφυρωσει στο παλκο του ΡΟΔΟΝ καμμια 10αρια 100αρηδες Plexi (FULL stacks) και τους ειχε ανοιξει στο τερμα.... ;D Και που Motorhead στο Ροδον.....σκετος πολεμος. 'Η ΤΑΝ 'Η ΕΠΙ ΤΑΝ
RayDTutto Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2010 ηταν κοντα πασχα και φαγανε πολλά δυναμιτακια ;D (οχι για κραξιμο...ετσι για χαβαλέ) Αν ακούγονταν τα δυναμιτάκια, η μουσική δεν ήταν αρκετά δυνατά... :D :D When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
RayDTutto Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2010 τι είναι αυτό το "πράμα".... μου έβγαλε το μάτι.... :o :o Bo... you don't know diddley!* * When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
pan12 Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2010 Αν ακούγονταν τα δυναμιτάκια, η μουσική δεν ήταν αρκετά δυνατά... :D :D μα τι λέτε τώρα....δυναμιτάκια και κέρματα στο ντράμμερ ακούγονται κολασμένα σε χώρο σα το ρόδον (τα πιάνουν τα μικρόφωνα από τα τύμπανα και ακούγονται σα βόμβες... ;D ;D)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση