Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

;D ;D ........Η ανάμνηση που μου έχει μείνει είναι  1-2-3 γκο,50 κομμάτια σε 40 λεπτά και βζβζβζζζζζζ………….ζζζζζ (=ήχος κιθάρας)

εγω εκανα να ξανα-ακουσω κανονικα κανα μηνα μετα την πρωτη φορα που τους ειδα...νομιζω οτι τα αυτια των θεατων της πρωτης σειρας ετρεχαν αιμα... ;D ;D..ο τυπος ειχε γεφυρωσει στο παλκο του ΡΟΔΟΝ καμμια 10αρια 100αρηδες Plexi (FULL stacks) και τους ειχε ανοιξει στο τερμα.... ;D

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Δημοσιευμένο

εγω εκανα να ξανα-ακουσω κανονικα κανα μηνα μετα την πρωτη φορα που τους ειδα...νομιζω οτι τα αυτια των θεατων της πρωτης σειρας ετρεχαν αιμα... ;D ;D..ο τυπος ειχε γεφυρωσει στο παλκο του ΡΟΔΟΝ καμμια 10αρια 100αρηδες Plexi (FULL stacks) και τους ειχε ανοιξει στο τερμα.... ;D

μάλλον για το ίδιο λαιβ λέμε.... :)

Δημοσιευμένο

ειχα παει σε ενα αλλά δεν θυμαμαι αν ηταν το ιδιο?

τοτε που τους πεταγαμε κερματα και σκαγανε στα πιατινια? ;D

ηταν κοντα πασχα και φαγανε πολλά δυναμιτακια ;D (οχι για κραξιμο...ετσι για χαβαλέ)

HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103

Δημοσιευμένο

Και που Motorhead στο Ροδον.....σκετος πολεμος.

'Η ΤΑΝ 'Η ΕΠΙ ΤΑΝ

Δημοσιευμένο

ηταν κοντα πασχα και φαγανε πολλά δυναμιτακια ;D (οχι για κραξιμο...ετσι για χαβαλέ)

Αν ακούγονταν τα δυναμιτάκια, η μουσική δεν ήταν αρκετά δυνατά... :D :D

When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.

Δημοσιευμένο

Αν ακούγονταν τα δυναμιτάκια, η μουσική δεν ήταν αρκετά δυνατά... :D :D

μα τι λέτε τώρα....δυναμιτάκια και κέρματα στο ντράμμερ ακούγονται κολασμένα σε χώρο σα το ρόδον (τα πιάνουν τα μικρόφωνα από τα τύμπανα και ακούγονται σα βόμβες... ;D ;D)

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...