samy paraga Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2010 Έχω κάτι παλιές μπομπίνες μάστερ από ηχογραφήσεις του παρελθόντος οι οποίες ενδέχεται να έχουν χαλάσει ,αλλά λέμε τώρα. Γνωρίζει κάποιος στούντιο που να έχει ακόμα σε χρήση παλιό μάστερ μπομπινόφωνο για να τις αντιγράψει σε ψηφιακό αρχείο? Πιθανό κόστος ? Πρόκειται 3 μπομπίνες συνολικής διάρκειας 1 ώρας No one wants an alien
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2010 Επικοινώνησε μαζί του.Έχει τον εξοπλισμό.Και κάνει την δουλειά σου. Είναι στην Αθήνα. www.studiomavridis.gr www.sonicspace.gr
samy paraga Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2010 Θα επικοινωνήσω μαζίσου το απογευματάκι ,ευχαριστώ για την άμεση απάντηση :) No one wants an alien
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2010 Θα επικοινωνήσω μαζίσου το απογευματάκι ,ευχαριστώ για την άμεση απάντηση :) Πάρε με να μου πεις τα νέα σου :D Με εκείνον να μιλήσεις όμως σου συνιστώ. ;) www.sonicspace.gr
samy paraga Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2010 Εξυπηρετικότατος ο άνθρωπος ,περισσότερα νέα μου θα έχεις από βδομάδα επί του θέματος και πάλι ευχαριστώ ;) No one wants an alien
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση