Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Δε ξερω τι περιγραφη να βαλω βασικα..Το κομματι ειναι λιγο ψυχεδελια και λιγο απο blues..

**Επρεπε να το συμπιεσω μεχρι θανατου για να ανεβει γιαυτο μπορει να ακουγετε λιγο μαπα **

(το οριο ποιο ειναι ρε παιδια ? γιατι ουτε οταν το εκανα 6 MB δεν ανεβαινε  :-\ )

BlueMoon Projects λεγεται το...Project και τα παιζω ολα εγω εκτος απο φωνη στα κουπλε που βοηθησε ενας φιλος :)

Ακουω αποψεις!!  :D

brother.mp3

Δημοσιευμένο

Ωραίο το κομμάτι!

Πιστέυω ότι θα ήθελε λίγο περισσότερη δουλειά στη μίξη, χωρίς να είμαι ειδικός για να πρωτείνω ακριβώς τη λύση. Μάλλον να "ξεχωρίσουν" λίγο αυτά που ακούγονται.

προσωπικά δε μου θύμισε Massive Attack ούτε και floyd ...  :-\

φβ/snoozeloop

Δημοσιευμένο

Δουλειά στη μίξη θέλει όπως και δήποτε. Και μετά σιγουρα θα θυμίζει περισσότερο και Massive Attack (στο κουπλέ περισσότερο) και Floyd (στο bridge / αρχικό ρεφρέν). Το γιατί θέλετε να θυμίζετε κάποιον βέβαια δεν το πιάνω...

Αν δεν είναι από άποψη - που δε φαίνεται στην παρούσα μίξη - θα πρόσεχα τα φωνητικά πολύ, ιδίως εκεί που ανεβαίνει ο τραγουδιστής και χαλάει ακόμα και η "άποψη".

Μου άρεσαν η χρήση των οργάνων εκεί που βγαίνουν πιο μπροστά (η κιθάρα στη μέση είναι πεταλάκι στην κονσόλα;)

When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.

Δημοσιευμένο

Δεν θελω να θυμιζω καποιον! Απλα δεν ηξερα πως να το περιγραψω..

Ροκ δεν ειναι blues δεν το λες αλλα ουτε και ψυχεδελεια οποτε..  :-X

Η κιθαρα guitar rig ειναι.

Ray για τα φωνητικα τι ενοοεις ??Απο αποψη μιξης ενοοεις θα τα προσεχες?

Thanks for listenning!

Δημοσιευμένο

Ο τραγουδιστής δεν κάθεται σταθερά στις νότες. Ορισμένες φορές το δέχεσαι γιατί μπορεί να χωράει στο στυλ του τραγουδιού - άρα λες ότι μπορεί να το κάνει από άποψη. Άλλες όμως, όπως μετά το 2:25, φεύγει λίγο παραπάνω. Θέλει διόρθωση κατά τη γνώμη μου. Κατά τη γνώμη άλλων, ίσως όχι.

Πάντως, τελικά, το γενικό αποτέλεσμα μου αρέσει και έχω ακούσει το κομμάτι ήδη αρκετές φορές - κάτι που δεν κάνω συχνά.

Επίσης, εμένα μου θυμίζει - για έναν περίεργο λόγο - Moby.

When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.

Δημοσιευμένο

Πολύ ωραίο όντως. Ο Ray έχει δίκιο στη φωνή. Έδωσα σημασία σε αυτό τη δεύτερη φορά που το άκουσα γιατί η αρχική εντύπωση είναι πολύ θετική.

Αν και ούτε εμένα μου θύμισε ούτε Floyd ή Massive Attack.

(Το πλέον άκυρο στην εισαγωγή μπορεί να κάτσει ακριβώς το riff από το come together ;D)

Δημοσιευμένο

Πολυ ομορφο κομματι. Θελει ομως δουλεια τοσο στη μιξη, οσο και στη μουσικη σε σημεια.

Θα ελεγα να δουλεψεις λίγο καλυτερα τις μελωδιες στα περασματα του percussive hammond, και να το κανεις λιγο λιγοτερο percussive. Ειναι ωραια ιδεα, δουλεψε την κι αλλο.

Περα απο αυτα, το κομματι εχει πολυ ομορφες ιδεες. Κρατησε το και δουλεψε πανω του να αναδειχθει οπως του πρεπει. Ο τραγουδιστης δεν ειναι καθόλου ασχημος, απλα πρεπει να μαθει καλυτερα το κομματι ;)

Μπραβο απο μενα :)

(το φλαουτο στο 3:11 ειναι πολυ δυνατο σημειο ;) )

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσιευμένο

Thanks παιδια για τις αποψεις! Και εκτιμω πολυ περισσοτερο αποψεις με επειχηρηματα παρα αποψεις του στυλ τα σπαει η ειναι μαπα.

Οντως το riff του come together μπορει να κατσει ανετα!Δεν το ειχα προσεξει ποτε!

Οσο για τον τραγουδιστη γραφτηκε πολυ γρηγορα με χρονο να μας πιεζει οποτε λογικο ειναι να σας φαινετε λιγο αδουλευτο.

Αυτο που με ενοιαζε περισσοτερο να σας πω την αληθεια παντως ηταν η αποψη σας για το αν σας τραβαει σαν κομματι να το ξαναακουσετε!

Ευχαριστω πολυ για το χρονο σας :)

Δημοσιευμένο

Το κομματι τα σπάει.

Πέρα απο το mix που λένε τα παιδιά, θα προτιμούσα άλλο ήχο στην ηλεκρική του solo στο τέλος.

Ποιό preset τou Rig έχεις χρησιμοποιήσει?

Πολύ καλό και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από πολλά "γνωστά" κομμάτια.

Εμένα πάντως μου μύρισε λίγο Placebo.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...