Little Rock n Roller Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2010 γεια οσους δεν τους ξερουν, 8) tube tube tube
AndyC Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2010 Χαιρομαι να βλεπω τετοια θεματα... :) Για καιρο νομιζα οτι ημουν ο μονος στην Ελλαδα που τους ακουγα. Τους εμαθα τυχαια απο ενα Αγγλικο περιοδικο που ειχε παρουσιασει το σχημα και παραλληλα το πρωτο τους album. Δευτερον χαιρομαι που βλεπω πιτσιρικαδες να παιζουν αυτο το στυλ και μαλιστα ετσι. Αν και ειχε καποια θεματακια (μικρα, πολυ) στη φωνη ο Knowles στο πρωτο video, τα σπανε τα παιδια. Μειον, ο προσωπικος δισκος του Knowles ο οποιος δεν με τρελλανε σε σχεση με το debut των Back Door Slam.
makrisn Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2010 Φοβερή μπάντα και πολύ ενθαρρυντικό να βλέπεις άτομα σ αυτή την ηλικία να παίζουν αυτό το στυλ.Μαζί με τον Tyler Bryant οι 2 αγαπημένοι μου νέοι κιθαριστες/songwriters στο blues rock χώρο!
Little Rock n Roller Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2010 ειναι πραγματικα πολυ καλοι :D τους ειχα πρωτακουσει 3-4 χρονια πριν, και εγω πιστευα και πιστευω οτι ειμαι απο τους πολυ λιγους στην ελλαδα που τους γνωριζουν ( και να φανταστει κανεις οτι πριν 4 χρονια πηγαινα ακομα λυκειο , 1 λυκειου) tube tube tube
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση