Arkoudelos Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2010 Καλησπέρα παιδιά, Πρόσφατα πήρα ένα Fender Νew P-Bass ΜΙΜ απο το musicstore. Αν και για το budget μου είμαι πολύ ικανοποιημένος απο το όργανο έχει ενα ψιλοθεματάκι με buzzing στην Ε χορδή απο το 70 τάστο και κάτω. Τίποτα το ιδιαίτερο αλλά με τη χρήση έχει αρχίσει να γίνεται λίγο ενοχλητικό.... ;D Λέτε με ένα σετάρισμα να στρώσει? Γνωρίζετε κανένα καλό μάστορα που θα το περιποιηθεί; ::) :D
audiokostas Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2010 Καλησπέρα παιδιά, Πρόσφατα πήρα ένα Fender Νew P-Bass ΜΙΜ απο το musicstore. Αν και για το budget μου είμαι πολύ ικανοποιημένος απο το όργανο έχει ενα ψιλοθεματάκι με buzzing στην Ε χορδή απο το 70 τάστο και κάτω. Τίποτα το ιδιαίτερο αλλά με τη χρήση έχει αρχίσει να γίνεται λίγο ενοχλητικό.... ;D Λέτε με ένα σετάρισμα να στρώσει? Γνωρίζετε κανένα καλό μάστορα που θα το περιποιηθεί; ::) :D 70 τάστα μπάσο; :o Είσαι θεός ..... Κάνε ένα search. Τα χουμε πει. Κάνε και μία αρχική προσπάθεια εσύ να το σετάρεις λιγάκι αν έχεις όρεξη. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
Superfunk Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2010 Λέτε με ένα σετάρισμα να στρώσει? Mπα....ΧΑΛΑΣΕ το μπασο δεν υπαρχει ελπιδα,σιγα μη στρωσει με το σεταρισμα,στο αγοραζω 12 ευρω... ;D Γνωρίζετε κανένα καλό μάστορα που θα το περιποιηθεί; φυσικα ..ΕΣΕΝΑ ;) http://www.noiz.gr/index.php?action=articles;sa=view;article=39 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
WilliamSats Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2010 απο το 70 τάστο και κάτω 70? Και έχει και πιο κάτω? Κάτσε να το δείξω στους δικούς εδώ που με λένε άρωστο που παίζω με 30 ;D ;D Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!
Arkoudelos Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2010 70 τάστα μπάσο; :o Είσαι θεός ..... Κάνε ένα search. Τα χουμε πει. Κάνε και μία αρχική προσπάθεια εσύ να το σετάρεις λιγάκι αν έχεις όρεξη. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα! Κατάλαβα σας έφτιαξα το κέφι ;D. Όρεξη έχω απλά δε με πολυεμπιστεύομαι να αρχίσω να ρυθμίζω μόνος μου. Όσο να ναι 70 τάστα είναι αυτά! ;D ;D ;D ;D
audiokostas Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2010 Πάρε μόνο το κατάλληλο εργαλείο για το truss rod. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση