menelaos Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2006 Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2006 http://youtube.com/watch?v=VRLBqrPCzpM&search=jerry%20donahue Απλά.
kostas-vretos Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2006 Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2006 Very good indeed :D Finderstyle rulezzzzzzzzzz
elavd Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2006 Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2006 ΠΑΙΔΙΑ χαρίζω τις κιθάρες, τα πετάλια και τον HRD σε όποιον τα θέλει. Παρακαλώ διαγράψτε με και απο μέλος του NOIZ... ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑ-ΑΚΟΥΣΩ ΓΙΑ ΚΙΘΑΡΑ ΠΙΑ !!!! :(:(:(:( :lol: Αποφάσισα να το γυρίσω στο κέντημα. Πάω στο περίπτερο να πάρω μια BURDA...:D:D:D www.facebook.com/YourPaintedSmile
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2006 Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2006 ΠΑΙΔΙΑ χαρίζω τις κιθάρες' date=' τα πετάλια και τον HRD σε όποιον τα θέλει. Παρακαλώ διαγράψτε με και απο μέλος του NOIZ... ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑ-ΑΚΟΥΣΩ ΓΙΑ ΚΙΘΑΡΑ ΠΙΑ !!!! :(:(:(:( :lol: [img']http://deephousepage.com/smilies/banghead.gif[/img] Αποφάσισα να το γυρίσω στο κέντημα. Πάω στο περίπτερο να πάρω μια BURDA...:D:D:D κι εγω νομιζω μετα απ αυτο οτι δεν αξιζω καθολου το boogie που εχω....ΤΟ ΧΑΡΙΖΩ! elavd , κανω εξασκηση στην σταυροβελονια 7-9/13# μινορε.θες να σου στειλω ενα βιντεακι απο τα πλεχτα μου???? :lol: :lol: :lol: :lol: 8O 8O :twisted: Mesa/Boogie & Strato
ESP1982 Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2006 Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2006 ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑ-ΑΚΟΥΣΩ ΓΙΑ ΚΙΘΑΡΑ ΠΙΑ !!!! για αυτον τον λογο το εχω γυρισει στην piu piu laser μουσικη :lol: :lol: νομιζω πως ολοι μας θελουμε να βασανιστουμε λιγο(που εισαι antouan?). οι εν λογω κυριοι μαλλον δεν εχουν βασανιστει ή εχουν να βασανιστουν πολυ καιρο :lol:
kourosava Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2006 Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2006 Ουφ!!!! Ευτυχώς δεν ασχολούμε με κιθάρα γιατί αυτός θα μου δημιουργούσε ψυχολογικό ντρίνγκι-νράνγκα!!! 8O 43.879,7 φορές το εχω ακουσωδεί μπας και πιάσω καμιά τεχνική για να την χρησιμοποιήσω στο Reason :lol:
wasted Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2006 Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2006 Πολύ ενδιαφέρον το κολπάκι με το πάτημα των χορδών στο σημείο ανάμεσα σε επάνω καβαλλάρη και κλειδιά. Empty Rooms
z43k0 Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2006 Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2006 Donahue από τους Hellecasters. Αν θέλετε να πάθετε πιο χοντρό ταράκουλο ακούστε κανά δίσκο τους ή δείτε κάνα video. Φανταστείτε κάτι τέτοιο πιο γρήγορο [με πιο δύσκολα σχήματα] και επί 3. Γαμώ τις μπάντες. Πάντως το chicken picking όχι μόνο οι Hellecasters, το έχουν ανάγει σε τέχνη οι country κιθαρίστες - μας φαίνεται εξωπραγματικό γιατί ζούμε στο Ελλαντιστάν [και δεν έχουμε τέτοια ακούσματα].
liakos Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2006 Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2006 ΣΙΓΑ ΕΓΩ ΠΑΙΖΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ !!!!!!!!!!!!! (ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ) ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΦΟΒΕΡΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΠΛΕΞΙΜΟ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΜΟΥ ΟΠΟΙΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΠΕΙ!!!! Practice cures most tone issues - John Suhr
menelaos Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2006 OP Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2006 Πολύ ενδιαφέρον το κολπάκι με το πάτημα των χορδών στο σημείο ανάμεσα σε επάνω καβαλλάρη και κλειδιά. +1, μου άρεσε πάρα πολύ, πιο απαλό από trem, άσε που γίνεται και σε κιθάρες χωρίς trem :D:D:D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση