aris 17561 Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2010 μηπως ξερετε αυτος ο μπουγκι ποιος ειναι ? τον ρωτησα αυτον που παιζει και λεει δεν θυμαται ??? ??? ??? ??? ??? http://www.youtube.com/user/aris17561
ginargiros Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2010 Μοιάζει με τον Mark V αλλά δεν ορκίζομαι κιόλας Edit: Το βίντεο ανέβηκε το 2008 οπότε δεν είναι ο V. Ο Nomad είχε παρόμοιο σχεδιασμό.
georgekz750 Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2010 μηπως ξερετε αυτος ο μπουγκι ποιος ειναι ? τον ρωτησα αυτον που παιζει και λεει δεν θυμαται ??? ??? ??? ??? ??? Nomad 100?
Gear Acquisition Syndrome Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2010 θα τον τσεκαρω αλλα δεν καταλαβα αυτος ειναι φεντερ ? Ναι! Ο Eddie εφυγε απο την peavey και η fender ανελαβε να φτιαξει το signature μοντελο του. Παρε 1 δειγμα .o. /o. /o\ <o\ <o> \o/ εεεεε μακαρένα!!!
SpyrosChris Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2010 ξεχνα το ταβανι... απο ebay θα ψωνισω οποτε εκει το θεμα παιζει... χοντρικα ενασς ντουαλ ρεκτο στο ebay παιζει με 700-800 οποτε καπου εκει... ομως οχι για ψωνια απο ελλαδα ουτε απο μαγαζια για καινουρια... 700-800 τιμες ebay... γι αυτο και ρωταω για ολους τους ενυσχητες γιατι και οι πολλοι ακριβοι ενυσχητες καπου καπου τους βρισκεις σε πολυ καλες τιμες Πάντως εγω που ρώτησα τον τεχνικό στον Στόλλα στην Πάτρα, μου είπε ότι αν βάλεις step down σε αμερικάνικο ενισχυτή (συγκεκριμένα ρώτησα για τον Mark IV) θα ακούς εναν ελαφρό "βώμβο" και για να έχεις 100% ίδιο ήχο θα πρέπει να βάλεις εσωτερικό ο οποίος κοστίζει 300 ευρώ. Είναι αλήθεια αυτό ή παπάδες μου πουλούσε;
aris 17561 Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2010 Ναι! Ο Eddie εφυγε απο την peavey και η fender ανελαβε να φτιαξει το signature μοντελο του. που στην ουσια ειναι ο θρυλικος 5150 ? παρα πολυ καλος ηχος πραγματι... ξςρουμε κανενα μαγαζι που να τον εχει ? γιατι στο σαιτ της evh δεν βρηκα ελλαδα... επισης να ρωτησω κατι ? ο βαν αλλεν εχει τοσο βαρια ριφς στα τραγουδια του ? http://www.youtube.com/user/aris17561
IraklisZS Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2010 μαλλον για το sustain τον ηθελε τον 5150... απο τις αγαπημενες μου προσομοιώσεις στη ρπ1000! a classic player now...
Gear Acquisition Syndrome Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2010 επισης να ρωτησω κατι ? ο βαν αλλεν εχει τοσο βαρια ριφς στα τραγουδια του ? Ομολογω οτι δεν σε πιανω. Οχι τοσο βαρια ριφς δεν εχει. Ναι ειναι ο θρυλικος 5150 ,λιγο βελτιωμενος .o. /o. /o\ <o\ <o> \o/ εεεεε μακαρένα!!!
aris 17561 Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2010 Ομολογω οτι δεν σε πιανω. Οχι τοσο βαρια ριφς δεν εχει. Ναι ειναι ο θρυλικος 5150 ,λιγο βελτιωμενος πως δεν με ποιανεις ? αφου μου απαντας... οχι δεν εχει τοσο βαρια ριφς. απορησα γιατι ο 5150 που δεν εχω ακουσει ποτε απο κοντα εχω διαβασει οτι ειναι πολυ βαναυσος ενυσχητης... εχει πολυ ογκο κτλ... μηπως ξερετε που θα τον βρω να τον ακουσω ? http://www.youtube.com/user/aris17561
Gear Acquisition Syndrome Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2010 μηπως ξερετε που θα τον βρω να τον ακουσω ? Σ'αυτο δεν μπορω να σε βοηθησω. Το δεν σε πιανω ηταν για το συσχετισμο του ηχου του βαν αλλεν, με την γενικη αποδοση του εν λογο ενισχυτη. Και οι in flames με αυτον παιζουν τοσα χρονια αλλα δεν ακουγονται σαν τον βαν αλλεν, ουτε οι machine head ακουγονται σαν in flames και παει λεγοντας. Διορθωσε με αν δεν καταλαβα καλα :) .o. /o. /o\ <o\ <o> \o/ εεεεε μακαρένα!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση