NikosApostolopoulos Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2010 3 πμλακ μεταλ κομμάτια που έφτιαξα σε Στούντιο , ηλεκτρική κήθαρα 2πλη ηχογράφηση εγώ ,φωνητικά εγώ , ντράμς προγραματισμένα απο ύπολογιστή εγώ ο Νίκος Αποστολόπουλος . Αφιερωμένα στη μπάκ Μέταλ μουσική !!! μου αρεσει να δημιουργω .. Nikos_Apostolopoulos_-_01_-_Track__1.mp3 Nikos_Apostolopoulos_-_02_-_Track__2.mp3 Nikos_Apostolopoulos_-_03_-_Track__3.mp3
Nestoras Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2010 3 πμλακ μεταλ κομμάτια που έφτιαξα σε Στούντιο , ηλεκτρική κήθαρα 2πλη ηχογράφηση εγώ ,φωνητικά εγώ , ντράμς προγραματισμένα απο ύπολογιστή εγώ ο Νίκος Αποστολόπουλος . Αφιερωμένα στη μπάκ Μέταλ μουσική !!! μου αρεσει να δημιουργω .. Συνεπώνυμε δε μας τα λες καθόλου καλά, όπως και τα γράφεις βέβαια. Αυτά!. Εγώ ο Νέστορας Αποστολόπουλος. InfluenSir!
gdevelek Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2010 στα βοθροφωνητικά όμως δεν τα πάει άσχημα...
neeq Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2010 Το πρωτο πραγμα που χρειαζεται νομιζω, ειναι προσεκτικότερη δημοσια παρουσιαση :D Απο κει και περα το κομματι, απο πλευρας παραγωγης πασχει στην ποιοτητα των drums. Το γρηγορο διμποτο ακουγεται αφυσικα "πολυβολο". Ακομα και με trigger στα περισσοτερα κομματια, πετυχαινουν μια "φυσικοτητα". Επίσης, εχουν αρχισει να τα φτυνουν τα ηχεια μου και μπορει να φταίει αυτο, αλλά εχω την εντυπωση ότι η κιθαρα ακουγεται σαν να μπηκε ο ενισχυτης σε ενα δωματιο και το μικροφωνο στο διπλανο. Το μεγάλο συν, ειναι η φωνή και το ουσιαστικο παιξιμο της κιθαρας. Πιστευω οτι ειναι καλυτερα να γραψεις με μια μπαντα ωστε να αφοσιωθεις στα φωνητικα και ισως στην κιθαρα και θα βγει ενα καλο αποτελεσμα.
marathon Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2010 Πιστευω οτι ειναι καλυτερα να γραψεις με μια μπαντα Έχεις κάποια στο μυαλό σου? ;) ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση