Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Θέλω τόσο πολύ να ηχογραφήσω ένα CD... να τραγουδήσω... θέλω τόσο πολύ να τραγουδάω... που θα 'κανα τα πάντα για ένα δικό μου CD  :-\ :-\ :-\ :-\

Edited by Alchemist: Ο τίτλος και το μήνυμα τροποποιήθηκαν και έγιναν ελληνικά, παρακαλώ μόνο ελληνικά στο εξής μιας και τα greeklish απαγορεύονται.

Δημοσιευμένο

Θα βρεις, ατομα με ορεξη να φτιαξετε ενα συγκροτημα, θα βγαλετε τραγουδια (δικα σας ή αλλων) και οταν ειστε ετοιμοι, θα πατε σε ενα στουντιο να τα ηχογραφησετε! Τοσο απλα ;) Ετοιμο το cd σου :)

Ain't nothing but the blues. 

• Guru
Δημοσιευμένο

Σιγά, σιγά θα χτίσεις ότι χρειάζεται!

Το ποστ σου, όμως, αφήνει πολλά ερωτηματικά:

1. Ξέρεις μουσική;

2. Ξέρεις να τραγουδάς; (δεν είναι το ίδιο με το Νο. 1)

3. Έχεις γνώση με μουσική τεχνολογία;

4. Έχεις κάποιους στίχους, ή κάπου να τους βρεις;

Χωρίς να ξέρουμε αυτά είναι δύσκολο να σου δώσουμε κάποια σαφή απάντηση. Πες μας και θα σου πούμε!

Καλώς ήρθες!

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσιευμένο

Θέλω τόσο πολύ να ηχογραφήσω ένα CD... να τραγουδήσω... θέλω τόσο πολύ να τραγουδάω... που θα 'κανα τα πάντα για ένα δικό μου CD  :-\ :-\ :-\ :-\

Edited by Alchemist: Ο τίτλος και το μήνυμα τροποποιήθηκαν και έγιναν ελληνικά, παρακαλώ μόνο ελληνικά στο εξής μιας και τα greeklish απαγορεύονται.

Όπως ήδη θα έχεις καταλάβει από τις απαντήσειςτων αγαπητών φίλων, το όνειρό σου για μας (πιστεύω και για σένα) είναι αρκετά θολό.

1) είσαι επαγγελματίας ή ερασιτέχνης;

2) έχεις βρει τραγούδια (καινούργια ή επανεκτελέσεις);

3) είσαι μέλος κάποιου συγκροτήματος;

4) θα ασχοληθείς με την παραγωγή;

5) θέλεις να κυκλοφορήσει η παραγωγή που θα κάνεις;

6) έχεις λεφτά να διαθέσεις;

Αυτές είναι βασικές ερωτήσεις στις οποίες πρέπει να απαντήσεις (σε μας αλλά κυρίως στον εαυτό σου και όχι απαραίτητα με αυτή τη σειρά).

Αν νομίζεις ότι έχεις απαντήσεις, τότε είσαι σε καλό δρόμο (ο οποίος όμως είναι πολύ μακρύς και δύσκολος).

Αν όχι, τότε απλά ξέχνα το.

Δημοσιευμένο

Θέλω τόσο πολύ να ηχογραφήσω ένα CD... να τραγουδήσω... θέλω τόσο πολύ να τραγουδάω... που θα 'κανα τα πάντα για ένα δικό μου CD  :-\ :-\ :-\ :-\

φτιαξε μια μπαντα με ατομα του στυλ σου και της μουσικης σου(θελει λιγο ψαξιμο)

απο κει και περα κανε Live οσο μπορεις για να χαιρεσαι καλυτερα την μουσικη σου (σας),εσυ πρωτα και μετα οι υπολοιποι απο κατω,η δημιουργεια ενος cd δεν ειναι το παν..και πολλες φορες δεν ειναι και τιποτα..

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...