Nikoubis Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2010 Η πλακα ειναι οτι ΚΑΙ ψηφιο ΚΑΙ μη-τρουμπαηπας πεταλια βλεπουμε. Αν πιστεψουμε ολα οσα εχουμε μαθει εδω, η ΛΑ του θα επρεπε να ακουγεται σαν επιθεση οργισμενου μελισσιου. ;D
Superfunk Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2010 Αν πιστεψουμε ολα οσα εχουμε μαθει εδω ελα μη γινεσαι κακος....ελαχιστοι εδω μεσα εχουν πει κακα λογια για το...ψηφιο και το μη true bypass ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
SlenderSmash Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2010 Εγώ θέλω να ρωτήσω το εξής... Τα ανοίγει και τα κλείνει μόνος του; Γιατί δεν βλέπω κάποιο controller για να χρησιμοποιεί έτοιμα patches... Ή είναι τόσο καλός tap dancer όσο και κιθαρίστας ή του αλλάζει patches o guitar tech ξέρω γω... TheGrooveChronicles - YouTube
gdevelek Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2010 Εγώ θέλω να ρωτήσω το εξής... Τα ανοίγει και τα κλείνει μόνος του; Γιατί δεν βλέπω κάποιο controller για να χρησιμοποιεί έτοιμα patches... Ή είναι τόσο καλός tap dancer όσο και κιθαρίστας ή του αλλάζει patches o guitar tech ξέρω γω... έχει προσλάβει τον Paul το χταπόδι απλά δε φαίνεται στο βίντεο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση