THEOD Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2010 Παρουσιάζουμε το θρυλικό Seven Steps to Heaven του Miles Davis σε μια δική μας εκτέλεση . Η ηχογράφηση έγινε ζωντανά σε ένα πολύ απλό 8κάναλο χωρίς προενισχύσεις και καμία περαιτέρω παρέμβαση . Η μπάντα αποτελείτε απο τους Μιχάλης Χρυσουλάκης πιάνο Ζαχαρίας Πινακουλάκης τυμπανα Θοδωρής Κανακάκης κοντραμπάσο Καλή ακρόαση Seven_steps.mp3
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2010 Τα μπράβο μου και τα συγχαρητήριά μου και στους 3 Κρητικούς. (Ακόμα δεν έχετε κουζουλαθεί ? Με την τόση τζάζζ ρε θεριά! Σαν το καλό παλιό κρασί.) :) το έβαλα ήδη για 2η ακρόαση. Y.Γ.Σε 2 σημεία έχεις μια παραμόρφωση (χαμηλά σε μπάσες συχνότητες).(Π@π@ριές...είναι και πιο vintage ! ) www.sonicspace.gr
THEOD Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2010 Τα μπράβο μου και τα συγχαρητήριά μου και στους 3 Κρητικούς. (Ακόμα δεν έχετε κουζουλαθεί ? Με την τόση τζάζζ ρε θεριά! Σαν το καλό παλιό κρασί.) :) το έβαλα ήδη για 2η ακρόαση. Αθηναϊκό Όργιο πολλά φιλάκια και ευχαριστούμε :D :D :D
Nestoras Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2010 Εκπληκτικό, απ' τα καλύτερα πράγματα που έχω ακούσει εδώ μέσα. :o (Ίσως υπολείπεται μόνο του αριστουργήματος των Heart Attack). ;D InfluenSir!
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2010 3η ακρόαση....ότι πρέπει με τον Αθηναϊκό καιρό! Να σαι καλά και σε ευχαριστούμε Theod για το upload! www.sonicspace.gr
THEOD Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2010 Εκπληκτικό, απ' τα καλύτερα πράγματα που έχω ακούσει εδώ μέσα. :o (Ίσως υπολείπεται μόνο του αριστουργήματος των Heart Attack). ;D Να σαι καλά Νεστορ :) Μια χαρά είναι και τα παιδιά (χαρτ ατακ) ,σιγά σιγα θα το εξελίξουν και αυτά, το στυλ της μουσικής που ασχολούνται ;)
neeq Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2010 Τα συγχαρητήρια μου. Εξαιρετικοι. Λογω του οτι ειναι και το οργανο μου, μου αρεσε ιδιαιτερα ο κύριος Χρυσουλάκης. Σπανίζουν τετοιοι πιανιστες.
THEOD Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2010 3η ακρόαση....ότι πρέπει με τον Αθηναϊκό καιρό! Να σαι καλά και σε ευχαριστούμε Theod για το upload! Α ναι , μιας που μιλάμε για vintage , περιτό να σου πώ οτι απο τα 88 πλήκτρα ενός άθλιου korg 20ετίας που παίζει ο Μιχάλης , τα 8 δεν λειτουργούν . Άσε που έχει που έχει και ένα κουμπάκι που γράφει chorus και δεν απενεργοποιήτε με τίποτα ;D Τα συγχαρητήρια μου. Εξαιρετικοι. Λογω του οτι ειναι και το οργανο μου, μου αρεσε ιδιαιτερα ο κύριος Χρυσουλάκης. Σπανίζουν τετοιοι πιανιστες. Ευχαριστούμε πολύ φίλε μου :)
THEOD Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2010 Άψογο! Πως πήγε το λάιβ; Θενξ Εύη :) Η συναυλία είναι την τετάρτη ;)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση