taq Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2006 8O 8O 8O 8O In Fender Strat we trust!
panagiotis Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2006 http://www.elderly.com/images/new_instruments/30N/HNTII_headstock-front.jpg Ωραία είναι και αυτά των jackson Βass is a state of mind...
Abraxas Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2006 Τώρα ξέρω ότι κάτι άσπονδοι φίλοι μου θα με πουν κολλημένο... αλλά... ΑΥΤΟ:
Acanthor Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2006 Τώρα ξέρω ότι κάτι άσπονδοι φίλοι μου θα με πουν κολλημένο... αλλά... ΑΥΤΟ: Τα ρέστα μου.... ..there's too much panic in this town...
Abraxas Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2006 Τα ρέστα μου.... Έτσι έτσι... να εκδηλωνόμαστε σιγά σιγά... :lol: :lol: :lol: Παρένθεση: τώρα που κοιτάω εδώ πίσω μου (που είναι οι κιθάρες και ξεκουράζονται από το αχαλίνωτο σεξ :P ), πρέπει να έχω όλων των λογιών τα headstocks, εκτός από ανάποδο... Συμφωνώ με αυτόν που είπε ότι το καθένα ταιριάζει με την... κιθάρα που το συνοδεύει :wink:
elavd Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2006 Συμφωνώ με αυτόν που είπε ότι το καθένα ταιριάζει με την... κιθάρα που το συνοδεύει :wink: Τότε γιατί εσύ σε μια κιθάρα σου έχεις σώμα strat με headstock από tele??? (όχι ότι εγώ δεν έχω βέβαια...:lol:) www.facebook.com/YourPaintedSmile
Abraxas Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2006 Τότε γιατί εσύ σε μια κιθάρα σου έχεις σώμα strat με headstock από tele??? (όχι ότι εγώ δεν έχω βέβαια...:lol:) Γιατί... ταιριάζει!!! :P :P :P Εξάλλου... μπάσσο ήταν αρχικά' date=' μη βλέπεις που φλώρεψε στην πορεία! [img']http://www.rocknrollvintage.com/prodimages/fender-51-precision-bass-reissue%20b.jpg[/img]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση