menelaos Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2006 Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2006 Ποια είναι τα αγαπημένα σας Headstock? Γράψτε μας και σ'ένα post ποια ψηφίζετε ώστε να ξέρουμε τι ψήφισε ο καθένας! :) Δεν πιστεύω να ξεχνάω καμία σημαντική ε; Εγώ ψηφίζω PRS (σε θέμα αισθητικής νομίζω ότι γενικώς είναι η πρώτη) και αμέσως μετά Gibson LP και Fender. Jackson ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. :(
elavd Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2006 Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2006 Η ερώτησή σου δεν είναι πλήρης γιατί πχ για τη FENDER δεν υπάρχει 1 μόνο headstock.... Υπάρχει πχ Stratocaster προ CBS headstock και headstock επί CBS (εγώ προτιμώ το 1ο...) Υπάρχει επίσης το headstock των tele... :D Anyway, η ψήφος μου πάει γενικά στην FENDER... :D:D:D www.facebook.com/YourPaintedSmile
menelaos Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2006 OP Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2006 Το σκέφτηκα, αλλά είπα να μη γίνω τόοοοοοοοοοοσο συγκεκριμένος γιατί θα ήθελε 50 επιλογές τελικά :) Έβαλα 2 μόνο στη gibson... Οπότε απλά ψηφίστε γενικώς εταιρία ;) Πάντως ναι, Fender, απλό και κλασσικό, μου αρέσει κι εμένα πολύ!
SRV Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2006 Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2006 Με κλειστα τα μάτια το φαρδύ headstock της Fender.(Σαν αυτο που έχει το μοντέλο Classic 70s)! he sky is cryin'...
old_nick Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2006 Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2006 Με κλειστα τα μάτια το φαρδύ headstock της Fender.(Σαν αυτο που έχει το μοντέλο Classic 70s)! 8) Τα κλείνω και εγώ... Ένα είναι "TO" headstock: Fender Strat '70 Tigka metal!!!
konu57 Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2006 Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2006 Παιδιά εγώ λατρεύω το headstock των G&L. Το ξέρω ότι δεν είναι καθόλου κλασικό αλλά το γουστάρω πολύ! Το επίσης καλύτερο headstock για εμένα είναι της telecaster. Ένα στουντιάκι στην Οίτη...
kostas-vretos Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2006 Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2006 Σιγουρα το headstock της Ibanez...Κατα την ταπεινη μου γνωμη το πιο ομορφο που εχει φτιαχτει ποτε...
takis Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2006 Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2006 Με κλειστα τα μάτια το φαρδύ headstock της Fender.(Σαν αυτο που έχει το μοντέλο Classic 70s)! +1000
elavd Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2006 Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2006 Με κλειστα τα μάτια το φαρδύ headstock της Fender.(Σαν αυτο που έχει το μοντέλο Classic 70s)! +1000 Αν σας άκουγε το είδωλό σας' date=' θα σας έκραζε!!! :lol: ΚAMIA από τις κιθάρες του δεν είχε τέτοιο headstock ;) [img']http://www.tokyo-blues.com/images/blogs/srv_allguitars.jpg[/img] www.facebook.com/YourPaintedSmile
nikoskon Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2006 Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2006 Μία ψήφος στα headstocks των Parker...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση