DimitrisBo Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2010 Ρε παιδια - περα απο το οικονομικο, ασ πουμε οτι τη βρισκεις απο τον τρελο 800 ευρω - εχει κανεις αποψη για το παντρεμα τελε με τους tv jones και το γενικοτερο tele-hybrid χαρακτηρα, στις la cabronita especial. Για πες μας την αποψη σου ρε superfunk που εισαι τελεκαστεριδης και αναλυεις συνηθως εμπεριστατωμενα τα θεματα.
Superfunk Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2010 Ωραια κιθαρα και ωραια ιδεα,απλα το να δωσεις 3 χιλιαρικα για να παρεις μια original ειναι βλακεια...φτιαξε μια μονος σου ,ενα παλικαρι εδω μεσα εχει ηδη φτιαξει μια. ;) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
marathon Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2010 Και τι υποτίθεται ότι κάνει το Greasebucket™ tone circuit? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
pascal Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2010 Τα tele custom shop μοντέλα αυτού του επιπέδου (π.χ carbonita / nocaster / broadcaster) είναι κατά πολλούς οι καλύτερες κιθάρες που παράγει σήμερα η Fender. Συμφωνώ ότι τα 3000 χιλιάρικα είναι πάρα πολλά. Αν όμως είσαι τυχερός, μπορείς να την πετύχεις στο ebay με κάτω από δύο (μη σου πω και παρακάτω)
DimitrisBo Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2010 Και τι υποτίθεται ότι κάνει το Greasebucket™ tone circuit? Βγαζει πριμα , χωρις να προσθετει μπασσα και χωρις να χανεις βρωμα.
marathon Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2010 Βγαζει πριμα , χωρις να προσθετει μπασσα και χωρις να χανεις βρωμα. Ότι κάνω δηλ με τον προενισχυτή της Fishman...για όλες τις κιθάρες μου... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
mike_rhd Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2010 Tele με TV jones??? Θανατηφορος συνδιασμος ;D εγω εχω μια foul hollow tele με TV johnes powertron. Προσωπικα λατρευω τον ηχο της. ;D Σκεψου κατι σε ηχο ZZ Top . Σου βαζω εδώ μια φωτο και κλιπακια απ την επομενη εβδομαδα αν θες. ;) Ain't nothing but the blues.
DimitrisBo Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2010 Ωραια κιθαρα και ωραια ιδεα,απλα το να δωσεις 3 χιλιαρικα για να παρεις μια original ειναι βλακεια...φτιαξε μια μονος σου ,ενα παλικαρι εδω μεσα εχει ηδη φτιαξει μια. ;) Ε, και Nocaster ή οποιαδηποτε τελε μπορεις να την φτιαξεις μονος σου. ΘΑ ειναι ομως ιδια?
WilliamSats Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2010 Tele με TV jones??? Θανατηφορος συνδιασμος ;D εγω εχω μια foul hollow tele με TV johnes powertron. Προσωπικα λατρευω τον ηχο της. ;D Σκεψου κατι σε ηχο ZZ Top . Σου βαζω εδώ μια φωτο και κλιπακια απ την επομενη εβδομαδα αν θες. ;) Full βρε, όχι foul ;D ;D ;D Εγώ την περιμένω Ρόδο...Είπαμε ε? ;) Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!
marathon Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2010 ΘΑ ειναι ομως ιδια? Γιατί βλέπεις καμμία πυρηνική φυσική στις Tele? Έτσι κι αλλιώς, καμμία κιθάρα δεν είναι ίδια με τη διπλανή της...άντε να πετύχαίνουμε το χρώμα ;) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση