mkm Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2010 Tonelab LE καρφί σε Pro Jr..... ....άσε που δεν γίνεται και αλλιώς ;D ;D ;D https://www.noiz.gr/community/forums/topic/20838-diy-custom-mkm-guitar/
The Genius Loci Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2010 Την RP500 δεν έχω αποφασίσει αν θα την έχω μπροστά ή πίσω, ακόμα το ψάχνω ;D :o Εχμμμ... ΟΚ, ενημέρωσέ μας όμως, έτσι? Το νου σου. :P :P :P ;D ;D ;D ;D ;D Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing
ginargiros Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2010 Ελάτε παιδιά, μόλις 18 ψήφοι και όλο το noiz χρησιμοποιεί modeling... ::) Δεν υπάρχει κάποιος που να χρησιμοποιεί μόνο τα εφφέ στο loop? Παραπονιάρη ;D εγώ δε χρησιμοποιώ μοντελινγκ αλλά όταν χρησιμοποιούσα ήταν μπροστά από τον ενισχυτή καθώς εκείνος δεν είχε και κάτι το ιδιαίτερο να προσφέρει.
odis13 Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2010 Δεν υπάρχει κάποιος που να χρησιμοποιεί μόνο τα εφφέ στο loop? Αφου καιγεσαι τοσο πολυ να βρεθει καποιος (;D), να πω οτι εγω χρησιμοποιω ενα TC G Sharp στη λουπα μονο για reverb και delay/modulation...ειναι το μονο ψηφιακο unit που χρησιμοποιω αυτο τον καιρο.
Earendil Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2010 Tonelab SE μπροστά στον Lionheart. Τουλάχιστον όταν δούλευε, εκεί την παρκάριζα. :'( Τα υπόλοιπα σενάρια με α γ χ ώ ν ο υ ν. Μπράβο σε ό,σους τα κάνουν πράξη. ;D ;D ;D τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη
blue Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2010 επί καθεστώς TL SE είχα 2 κόπιες από κάθε μπάνκα μου : η μία λειτουργούσε με ενισχυτή και η άλλη (με ενεργοποιημένες τις καμπίνες) κατευθείαν στην κάρτα ήχου. τώρα τίκαρα 2 επιλογές : 1) Μ13 -> ενισχυτή 2) Τech21 Blonde -> κάρτα ήχου Αν ο ενισχυτής μου είχε λούπα πάντως, θα χρησιμοποιούσα 4CM https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop
ginargiros Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2010 Αν ο ενισχυτής μου είχε λούπα πάντως, θα χρησιμοποιούσα 4CM Και εγώ χρησιμοποιώ 4CM (σχεδόν) αλλά όχι με μόντελινγκ μπιχλιμπίδια. Πιάνει?
grorig Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2010 Απόσπασμα από άλλο post μου: "Α) όταν θέλω να χρησιμοποιήσω μόνο τους ήχους των Axe Fx - 11 Rack, συνδέω στο power section (Return ή Power amp in) του ενισχυτή, χωρίς power amp- cabinet simulator. Β) όταν θέλω να χρησιμοποιήσω τον βασικό ήχο του ενισχυτή + τους ήχους των Axe Fx - 11 Rack, ή το συνδυασμό τους (δηλ. βασικό ήχο απ'τον ενισχυτή και εφφέ απο Axe Fx - 11 Rack),συνδέω με τον τρόπο που λένε τώρα 4 cable system σε εξωτερικό looper και μετά στο power section του ενισχυτή, χωρίς power amp- cabinet simulator, και ελέγχω amp channel switching & presets με midi. Γ) το ίδιο με το Β, με την πρόσθετη δυνατότητα να έχω τα εφφέ σε σειρά ή παράλληλα" Η χρήση αφορά κυρίως combo ενιχυτή, αλλά μπορεί να γίνει το ίδιο και με head +cab
Dead Inside Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2010 εάν έχω πιάσει την ερώτηση (γιατι με τα ηλεκτρολογικα δε τα πάω κ πολυ καλά), χρησιμοποιώ την zoom g2.1u στο send return ενός blackstar HT5 combo, κυριως για τα εφφε βεβαια, γκαζι κ equalizer, απ' τον ενισχυτή
The Genius Loci Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2010 Παίδες, τα εφφέ τύπου rack (π.χ. TC, Lexicon, κλπ) δεν μετράνε στο poll... συγγνώμη που δεν το έκανα πιο σαφές. Γιατί απλά δεν είναι modeling είναι... effects! H M13/M9 εξαιρείται, καθώς έχουμε modeling συγκεκριμένων εφφέ. Τώρα που το σκέφτομαι, και το Nova System δεν εμπίπτει στην κατηγορία του modeling... :-\ Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση