elavd Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2006 Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2006 Λοιπόν θα σας ρωτήσω κάτι αλλά δε θα γελάσετε ούτε θα με πάρετε με τις ντομάτες ...ΟΚ? Θέλω να πετύχω Your browser does not support the HTML5 audio tag αυτόν τον ήχο στην κιθάρα. Πώς θα το κάνω? Δε μου φαίνεται για chorus... Σίγουρα παίζει στη θέση 2 της strat αλλά δεν αρκεί... Κάτι άλλο κάνει! Περισσότερες πληροφορίες δε δίνω για το κομμάτι! Όποιος κατάλαβε-κατάλαβε :D:D:D www.facebook.com/YourPaintedSmile
elavd Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2006 OP Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2006 Ψιλο-παρόμοιος ήχος είναι και Your browser does not support the HTML5 audio tag αυτός. Λοιπόν τι λέτε? Καμιά ιδέα? www.facebook.com/YourPaintedSmile
Angelos Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2006 Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2006 Μου μοιάζει να έχει reverb, ένα πολύ κοντό delay και κάποιο detune ισως. Με palm mute. Εννοείς το ήχο που παίζει την φράση έτσι ?
elavd Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2006 OP Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2006 Ναι αυτόν τον ήχο... www.facebook.com/YourPaintedSmile
toneless Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2006 Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2006 Λίγο reverb, τρανζιστοράτος ενισχυτής ...και ίσως ενα Mxr Phaser 45. Είναι ενα πεταλάκι με μικρό phase το οποίο ξεγελά πολύ τον ακροατή...μοιάζει κάποιες φορές με chorus και univibe παρά με phaser... Ρώτα και τον David Gilmour, κάτω απο τα rack του είχε και ενα τόσο δα θαυματουργό πεταλάκι... Άκου να δεις.
nkod Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2006 Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2006 Λοιπόν απόσο μπορώ να καταλάβω μιλάμε για μικρή ουρά απο Delay.. ελάχιστο phaser (ίσα ίσα να γίνεται αντιληπτό) και palm mute (ελαφρύ..ίσα ίσα να muteάρεις την χορδή). Για το τί ενισχυτή χρησιμοποιεί θα σε γελάσω...αλλα δεν μου φένεται για λαμπάτο.. :) Give me the freedom to destroy, Give me radioactive toy.
elavd Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2006 OP Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2006 XMMMMM Phaser λέτε ε? :roll: www.facebook.com/YourPaintedSmile
Superfunk Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2006 Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2006 τυπικος ηχος δεκαετιας 80 (sade?) compression (BOSS η MXR DYNACOMP)+CHORUS+DELAY+REVERB+ROLAND JAZZ CHORUS 120 ΘΕΣΗ 4 ΦΥΣΙΚΑ :!: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
elavd Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2006 OP Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2006 τυπικος ηχος δεκαετιας 80 (sade?) compression (BOSS η MXR DYNACOMP)+CHORUS+DELAY+REVERB+ROLAND JAZZ CHORUS 120 ΘΕΣΗ 4 ΦΥΣΙΚΑ :!: Γιατί λες συγκεκριμένα για τους συγκεκριμένους κομπρέσορες? Επίσης, τι χαρακτηριστικό έχει στον ήχο του ο ROLAND JAZZ CHORUS? www.facebook.com/YourPaintedSmile
gangster Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2006 Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2006 Ξεθάβω το θέμα (αν και αυτό το search μου βγάζει την πίστη... :roll: ) για να μη χαλάσω άλλο topic. http://rapidshare.de/files/26773728/DiafanaKrina_Kousko.mp3.html Η κιθάρα σε αυτό τραγούδι τι είδους εφέ έχει και ακούγεται τόσο ιδιαίτερα; Φαντάζομαι τόνους reverb...Κάτι ακόμα; Tele είναι άραγε; :D one colour: black - and shades of grey
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση