alderbody Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2010 Φωτιές ανάβεις!!! ;D ριχνω ...λαδι στη φωτια ;) ;D wood matters
lgbesios Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2010 .....Φάτε μάτια ψάρια..... ;D αυτό είναι χρώμα φίλε Αντρέα ;) rust never sleeps
audiokostas Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2010 Ναι, το χω δει στον Ιμπέη (εδώ και πολύ καιρό - που να πωληθεί στη τιμή αυτή). Το θέμα είναι τι έχουμε και όχι τι ονειρευόμαστε. ;) Αλλιώς και 50 σελίδες δεν φτάνανε. Μη μου πεις Λευτέρη ότι το χεις γιατί ήρθα τώρα εκεί. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
lgbesios Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2010 δεν έρχεσαι που έχω κάτι κρεβατοκαvαπέδες για κουβάλημα μετά τσιπουρομεζέδων βέβαια ;D όσο για το παραπάνω ................... :( rust never sleeps
audiokostas Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2010 δεν έρχεσαι που έχω κάτι κρεβατοκαvαπέδες για κουβάλημα μετά τσιπουρομεζέδων βέβαια ;D Στη τρίτη καρέκλα μας βλέπω ντίρλα...... ;D Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
Shelter Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2010 Ρωτα εδω καλυτερα www.telecaster.com θα σου εξηγησουν μετα χαρας... ;D Eκει με έχει προλάβει άλλος. ;) Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις.
yannis37 Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2010 ειμαστε μεγάλοι αλητάμπουρες τελικά. ο καθένας με τον τροπο του σπέρνει gasιτιδα εδω μέσα ;D και μετά κατηγορούμε .....άλλους,.....άλλα,κλπ (εμεις....ποτέ) ποιο ειπαμε ειναι το ιδανικο βάρος για την baja :P HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103
backys Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2010 ε ναι... να ειναι vintage correct (γιεα ραητ) πικρα στο βιδωμα, αλλα εμφανισιακα ωραιοτατες! 8) Μπορεις να μου πεις που σκ**τα βρηκες ισιες ξυλοβιδες??? Εχω φαει την Αθηνα και τιποτα >:(...στο τσακ ειμαι να αρχισω να ξυλωνω τα επιπλα της γιαγιας μου ;D ;D ;D
The Genius Loci Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2010 Μπορεις να μου πεις που σκ**τα βρηκες ισιες ξυλοβιδες??? Εχω φαει την Αθηνα και τιποτα >:(...στο τσακ ειμαι να αρχισω να ξυλωνω τα επιπλα της γιαγιας μου ;D ;D ;D Ρε άσε τις βίδες και βάλε φωτογραφία του... παιδιού μου. ;D ;D ;D ;D Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing
AndyC Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2010 .....Φάτε μάτια ψάρια..... ;D αυτό είναι χρώμα φίλε Αντρέα ;) Τετοια Knobs ειχε και τα αλλαξα... Σε τετοιο χρωμα, με μαυρο guard δεν τα αλλαζα. Αφου ξερεις τωρα τα ενδυματολογικα μου γουστα... ;D Καποιες ωρες μεχρι και ο Φλωρινιωτης μπροστα μου ωχρια... ;D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση