korman709 Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2010 καλησπερα σε όλους,θα ηθελα να μαθω πως και με ποιο software μπορω να βάλω reverb,πλην του cubase.
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2010 Administrator Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2010 Γιατί δεν μας λες εσύ πρώτα πως ηχογραφείς; Live and let Live.
psixanwmalos Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2010 καλησπερα σε όλους,θα ηθελα να μαθω πως και με ποιο software μπορω να βάλω reverb,πλην του cubase. πρέπει το πρόγραμμα που θα ήθελες να χρησιμοποιήσεις να έιναι σε μορφή VST και να το ανοίξεις μέσω του Cubase Είμαι μελαχρινός αλλά έχω μυαλό ξανθιάς.Τι φταίει?
psixanwmalos Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2010 το Lexicon Pantheon είναι ένα από τα πολύ καλά προγράμματα Reverb και είναι και σε μορφή VST Είμαι μελαχρινός αλλά έχω μυαλό ξανθιάς.Τι φταίει?
Vaggelis_Revolted Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2010 καλησπερα σε όλους,θα ηθελα να μαθω πως και με ποιο software μπορω να βάλω reverb,πλην του cubase. Με οποιαδήποτε εφαρμογή μπορεί να φιλοξενήσει vst προγράμματα. Για παράδειγμα, οποιοδήποτε DAW, το wavelab, τα audiocity (που είναι και free), ακόμα και με τον wave editor απο την σουίτα του Nero μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου.. www.youtube.com/channel/UCelzEAB-vToaDU1y4jeUQpg www.facebook.com/groups/garagevibe/ www.facebook.com/revoltedmasses http://vaggelisrevolted.wordpress.com/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση