tasosjs Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2010 εκτος απο τον ποιο γρηγορο cpu και τα εφφε τι αλλες διαφορες εχει το ultra απο το standard ωστε να στοιχιζει 600 ευρω παραπανω.Τελικα πως αποδιδει καλυτερα σε return ενος λαμπατου ενισχητη,σε atomic,σε art sla-2 με καμπινα η σε καποιο active μονιτο;απο τα κλιπ που υπαρχουν με εχει κερδισει και σκεφτομαι να δωσω καποιον εξιπλισμο που εχω(carvin lecacy gmagor και αλλα)αξιζει?
pascal Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2010 Ο ήχος και των δύο είναι ο ίδιος σε ποιότητα. Αν δεν θες να φτιάχνεις πολύπλοκα patches, με δύο ενισχυτές ταυτόχρονα και πολλά εφέ, το standard θα σε καλύψει. Δηλαδή, αν το "παιχτικό" σου στιλ είναι ενισχυτής και δυο- τρία εφέ, το ultra δεν θα σου χρειαστεί. Για τα υπόλοιπα θα σου απαντήσουν οι πιο ειδικοί...
panos_chem85 Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2010 βρήκα 2 link, ελπίζω να σε βοηθήσουν.. ;) http://axefxwiki.guitarlogic.org/index.php?title=Feature_comparison http://www.sevenstring.org/forum/gear-and-equipment/85396-axe-fx-std-vs-axe-fx-ultra.html
tasosjs Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2010 ποσα εφφε παραπανω αντεχει το ultra απο το standard.Για live τελικα με τι setup?Αν καποιος το εχει ας μας δωσει τα φωτα του.
grorig Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2010 Με το Standard άνετα τουλάχιστον 11 blocks (εφφέ) ταυτόχρονα Με το Ultra περισσότερα Το παρακάτω ειναι απόσπασμα από άλλο πόστ μου εδώ στο noiz "Έχω δοκιμάσει και άλλα setup κατά καιρούς, αλλά αυτά ειναι που έχω χρησιμοποιήσει περισσότερο. Οι ενισχυτές που έχω χρησιμοποιήσει: Combo δικοί μου: KOCH STUDIOTONE, VHT SUPER 30, ENGL SOVEREIGN 2X12, MARSHALL TSL 2X12, MARSHALL DSL 40W, MARSHALL ANNIVERSARY, FENDER HOT ROD DELUXE, H&K SWITCHBLADE, και όσους τέλος πάντων έχουν λούπα, τρανζιστοράτους έχω χρησιμοποιήσει ROLAND JC 2X10 70W,ZT AMP THE CLUB ξένοι: MARSHALL JVM HEAD, PEAVY VALVEKING, LANEY GH 100, FENDER FRONTMAN, PEAVY BANDIT, ROLAND JC 2X12 120W, και άλλους που δεν θυμάμαι τώρα. Τελικούς δικοί μου: VHT 2/90/2, PEAVY CLASSIC 2x60, MARSHALL 2x20 ξένοι: MESA BOOGIE 50/50, ENGL 2x50 Καμπίνες VHT FAT BOTTOM 2x12, PEAVY 5150 4x12, KOCH 1x12 (x2) Ακουστικοί ενισχυτές SCHERTLER UNICO, AER COMPACT 60, CRATE CA 125 Ενισχυτής πλήκτρων ROLAND KC 350 PA MACKIE SR 450, LEM AVALON 15'', AUDIOPHONY 8'' και ATOMIC FRFR "
tasosjs Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2010 και με πιο setup αποδιδει καλυτερα για live?
grorig Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2010 ATOMIC FRFR VHT 2/90/2 + CAB(S) KOCH STUDIOTONE χ 2 αλλά και στη λούπα λαμπατου ενισχυτη μια χαρά είναι
zebric Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2010 μου πουλας την vht 2x12? :) :) :) :) https://www.facebook.com/belowthebottom
grorig Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2010 Sorry, αλλά μου αρέσει πολύ αυτή η καμπίνα.
The Genius Loci Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2010 Sorry, αλλά μου αρέσει πολύ αυτή η καμπίνα. Κι'εμένα, αν και μια φορά μόνο έπαιξα σε live μ'αυτήν. :) Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση