geo.k Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2010 Καλησπερα...δεν εχω ιδεα απο πιατινια και ψαχνω για 1 crash μεχρι 150 euro για ειδος stoner,grunge κατι τετοιο.Αν μπορειτε πειτε καμια ιδεα.Σκεφτομαι κ για αγορα απο τουρκια..αξιζει η τσαμπα θα παω?? thnx
hwept Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2010 Μαλλον δεν εισαι ντραμμερ ε? Και τι ακριβως ηχο εχουν τα crash για grunge? Αν πεις τι ηχο ψαχνεις περιπου, αν το θελεις για accent μονο ή και για ride, αν θες μεγαλη ή μεγαλη ουρα (και αλλα τετοια ασημαντα) ισως λαβεις καποια βοηθεια. Crash για stoner & grunge = Φραση χωρις νοημα. Αν θα πας Τουρκια τσαμπα ή οχι ? Μισο λεπτο να φορτισω τη μαγικη σφαιρα και να το δω. Στην Τουρκια υπαρχουν καλα πιατα σε καλες τιμες αλλα και το αναποδο. Ευχαριστως ναι, αλλα....ΟΧΙ
WrTsXxx Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2010 Αν πας μέχρι Τουρκία και δε βρεις πιάτο να σ αρέσει, φάε τα λεφτά σε μπακλαβάδες. ΑΞΙΖΕΙ. ;D πριν πας όμως κάνε μια βόλτα εδώ στα μαγαζιά. Χτύπα μερικά πιατίνια. Ακου τι παίζει σ αυτή την τιμή τουλάχιστον να ξέρεις να συγκρίνεις με όταν θα πας Τουρκία. 8) φβ/snoozeloop
geo.k Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2010 Ειμαι γενικα καινουριος γι αυτο κ ρωτησα.Εχω ακουσει οτι γενικα βρισκεις φτηνα πραγματα τουρκια.Θα ρωτησω καποιον με μαγικη σφαιρα.ty
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση