Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

τελικά που είναι η Φέντερ τελεκάστερ δε κατάλαβα-όχι η δική σου φίλε μου- και το βασικότερο ,γιατί όλα αυτά ?

Μάλλον καταλαβαίνω τι λες, και θα απαντήσω σε δύο επίπεδα:

1) Κανέναν δεν πείραξε να έχει μια όμορφη κιθάρα, τουναντίον, οι διαστημικές για την εποχή τους γραμμές της Strat ήταν ένας βασικότατος λόγος επιτυχίας της. Αν σε εμπνέει η κιθάρα ΚΑΙ εμφανησιακά, τότε σίγουρα παίζεις καλύτερα. Εξάλλου εδώ δεν μιλάμε για... φτιαγμένο 1200άρι, αλλά για μια πραγματικά καλοφτιαγμένη custom κιθάρα.

2) Σχετικά με το... πρόθεμα "7ender" μπροστά από το... ουσιαστικό "Telecaster", η γνώμη μου ήταν και παραμένει πως η Tele εδώ και χρόνια δεν είναι μοντέλο μιας εταιρείας, αλλά τύπος κιθάρας και μάλιστα από τους πρωτογενείς. Δεδομένου δε ότι, εδώ και καιρό, οι καλύτερες Tele ΔΕΝ είναι κατά κανόνα 7ender  ;D ;D δεν έχω κανέναν ηθικό ενδιασμό να τον χρησιμοποιώ.

Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing

• Απαντήσεις 86
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Δημοσιευμένο

Μάλλον καταλαβαίνω τι λες,

Σε θαυμάζω...βουλομένο γράμμα διαβάζεις ;D ;D

μακάρι να είχα τις γνώσεις σου αποκρυπτογράφησης ;D

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Δημοσιευμένο

Σε θαυμάζω...βουλομένο γράμμα διαβάζεις ;D ;D

μακάρι να είχα τις γνώσεις σου αποκρυπτογράφησης ;D

Ευχαριστώ, παραδίδω μαθήματα, την επόμενη εβδομάδα εκτάκτως στου Γιώργη. Φέρε μπύρες. Ξέρεις τι πίνω.  8)

Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing

Δημοσιευμένο

2) Σχετικά με το... πρόθεμα "7ender" μπροστά από το... ουσιαστικό "Telecaster", η γνώμη μου ήταν και παραμένει πως η Tele εδώ και χρόνια δεν είναι μοντέλο μιας εταιρείας, αλλά τύπος κιθάρας και μάλιστα από τους πρωτογενείς. Δεδομένου δε ότι, εδώ και καιρό, οι καλύτερες Tele ΔΕΝ είναι κατά κανόνα 7ender  ;D ;D δεν έχω κανέναν ηθικό ενδιασμό να τον χρησιμοποιώ.

+1

Κάλλιο αυγά, παρά πουρέ.

Δημοσιευμένο

Ευχαριστώ, παραδίδω μαθήματα, την επόμενη εβδομάδα εκτάκτως στου Γιώργη.

Έκλεισε...τον Γιώργο τον ρωτάμε ή απλά χτυπάμε το κουδούνι? ;D

Δημοσιευμένο

Δεδομένου δε ότι, εδώ και καιρό, οι καλύτερες Tele ΔΕΝ είναι κατά κανόνα 7ender  ;D ;D δεν έχω κανέναν ηθικό ενδιασμό να τον χρησιμοποιώ.

Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον TGL. Επίσης, εδώ και πολύ καιρό, δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να αγοράσω μία έτοιμη Fender, όταν με τα ίδια (ή λιγότερα) λεφτά, μπορώ να φτιάξω μία  καλύτερη.

Από την άλλη, καταλαβαίνω απόλυτα και επενδυτές, συλλέκτες του ονόματος.

Πάλι μεγειά στον Odis.

Νομίζω όμως ότι θα δείξει καλύτερα με άσπρο pickguard! Το δοκίμασες?!  ;D

To  συγκεκριμένο χρώμα θα δείχνει καλά ΚΑΙ με άσπρο και με μαύρο. Είναι πολύ ωραία επιλογή ;)

Δημοσιευμένο

Με mint pickguard είπαμε!!!  >:( >:(

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

;D

Άσπρο-άσπρο!

Μαύρο πάει σε 70s αισθητική. Άσπρο one-ply θα είναι 60s! Mint με πορτοκαλί

δεν ξέρω. Ίσως με λίγο relicing!  ;D

Κάποιος μάστορας γραφίστας? Νομίζω οι φωτό μπορούν να δουλευτούν πχ σε photoshop. Marathon? Μπορείς να βοηθήσεις?

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...