gkantemakos Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπέρα σε όλους , Κιθαρίστας είμαι αλλά η επιθυμία του ξάδελφου να αγοράσει σιτάρ εξ Ινδίας με κάνει να ζητήσω την βοήθειά σας για ότι πληροφορία μπορείτε να μου δώσετε . Το link είναι το παρακάτω http://www.rajmusicals.com/index1.php?cPath=82&osCsid=d1337200f78a2aa90b1de3379d329d76 και κοιτάγαμε για το δεύτερο (SO2). Οι ερωτήσεις μου είναι αν γνωρίζει κάποιος τι θα πληρώσουμε στο τελωνείο (στο περίπου) και αν υπάρχει κανά κόλπο τύπου να μας το τυλίξουν σαν δώρο μπας και το γλυτώσουμε (κάτι τέτοιο πήραν τα αυτία μου) , αν αξίζουν αυτά τα όργανα για να ασχοληθούμε , και τι να προσέξουμε. Γενικά βοηθάτε αδέλφιααα κάθε πληροφορία είναι επιθυμητή Ευχαριστώ για το χρόνο σας!
audiokostas Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2010 Είναι μουσικό όργανο άρα και απαντιέται από τα thread του "πως εισάγουμε κιθάρα". Για το πως θα παρανομήσεις, μάλλον θα ήταν απρεπές (για να μην πω άλλο) να στο ανακοινώσουμε στο forum. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
marathon Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2010 Eπειδή το δικό μου σιτάρ το πήρα από το Άμστερνταμ...μπορεί πολύ εύκολα ο ξάδελφός σου να το πάρει από την Αγγλία και να μην έχει κανένα πρόβλημα...γραφειοκρατίας ;) http://www.binamusicals.com/string1.htm έτσι κι αλλιώς Ινδοί τα φτιάχνουν και αυτά.... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
marathon Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2010 αν αξίζουν αυτά τα όργανα για να ασχοληθούμε , και τι να προσέξουμε. Γενικά βοηθάτε αδέλφιααα κάθε πληροφορία είναι επιθυμητή Τώρα, εάν κάποιος θέλει να αγοράσει σιταρ και κάνει τέτοιες ερωτήσεις :-X :o...μάλλον θα πρέπει πρίν από όλα, ο ξάδελφός σου να πάει να αγοράσει κάποιο βιβλίο του Ravi Shankar που εξηγεί αναλυτικά περί οργάνου. Έχω ένα βιβλίο στο σπίτι, αύριο εάν ενδιαφέρεστε ακόμα...μπορώ να βρώ τον τίτλο ;) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
gkantemakos Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2010 Παρανόηση marathon , όταν έγραψα αξίζει να ασχοληθούμε εννοούσα με τα συγκεκριμένα σιτάρ του λίνκ που ανέβασα (από ποιοτικής άποψης) . Τώρα για το site που λές στην Αγγλία δεν έχει τιμές (από Αμστερνταμ ξέρεις κάποιο μαγαζί ή που μπορούμε να ψάξουμε γαιτί έχω άτομο να μας το φέρει και πόσο περίπου κυμαίνονται)
marathon Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2010 Τώρα για το site που λές στην Αγγλία δεν έχει τιμές (από Αμστερνταμ ξέρεις κάποιο μαγαζί ή που μπορούμε να ψάξουμε γαιτί έχω άτομο να μας το φέρει και πόσο περίπου κυμαίνονται) Ο "Εγγλέζος" δεν έχει τιμές, αλλά έχει email.... ;) Στείλτε του ένα... Τώρα για το Αμστερνταμ, το σιτάρ μου το αγόρασα το 1981!!! Πρέπει να ψάξω (πάλι στο σπίτι), εάν υπάρχει το κατάστημα ;D :D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
NicolasAth72 Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπέρα σε όλους , Κιθαρίστας είμαι αλλά η επιθυμία του ξάδελφου να αγοράσει σιτάρ εξ Ινδίας με κάνει να ζητήσω την βοήθειά σας για ότι πληροφορία μπορείτε να μου δώσετε . Το link είναι το παρακάτω http://www.rajmusicals.com/index1.php?cPath=82&osCsid=d1337200f78a2aa90b1de3379d329d76 και κοιτάγαμε για το δεύτερο (SO2). Οι ερωτήσεις μου είναι αν γνωρίζει κάποιος τι θα πληρώσουμε στο τελωνείο (στο περίπου) και αν υπάρχει κανά κόλπο τύπου να μας το τυλίξουν σαν δώρο μπας και το γλυτώσουμε (κάτι τέτοιο πήραν τα αυτία μου) , αν αξίζουν αυτά τα όργανα για να ασχοληθούμε , και τι να προσέξουμε. Γενικά βοηθάτε αδέλφιααα κάθε πληροφορία είναι επιθυμητή Ευχαριστώ για το χρόνο σας! Μάραθον, δεν ηξερα οτι εχεις σιταρ! κουρδισμενο και ετοιμοπόλεμο? Οσο αφορα την αγορα σιταρ, θα πρεπει με καποιο τροπο να ειναι εξασφαλισμενη η ασφαλης μεταφορα του. Χρειαζεται οπωσδηποτε σκληρη θηκη καθως είναι πολυ ευαισθητο οργανο. Και μεσα στη θήκη, καποιο προστατευτικο υλικο για να μην κουνιεται... Φανταζομαι θα ξερουν αυτοι, απλα εχε κατα νου οτι μια σκληρη θηκη ειναι πολυ πιθανο οτι θα πρεπει να αγορασεις. Επισης, το δευτερο ηχειο (η 2η κολοκυθα κοντα στα κλειδια) δεν ειναι τοσο απαραιτητη στην αρχη, αλλα καλο ειναι να την εχεις, καθως εμπλουτιζει τον ηχο (αλλα βαραινει το μπρατσο λιγο) Τελος, δεν αξιζει να ασχοληθεις εκτος αν εχεις καποιο δασκαλο και πολυ πολυ υπομονη. διαφορετικα, θα καταληξεις να παιζεις κιθαριστικα ριφ σε drop-d στο σιταρ. (οκ τωρα διαβασα οτι εννοεις για το συγκεκριμενο σαιτ βεβαια, το αφηνω σαν σχολιο) Καλυτερα ισως να απευθυνθεις σε καποιους που ασχολουνται με ινδικη μουσικη στην Ελαδα. +1 για αγορα απο αγγλια https://www.facebook.com/automaton.athens
marathon Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2010 Μάραθον, δεν ηξερα οτι εχεις σιταρ! κουρδισμενο και ετοιμοπόλεμο? Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα, από το να προσπαθείς να κουρδίσεις ένα σιτάρ...εκτός από τη κιμωλία στα κλειδιά, τις συμπαθητικές που μπαίνουν μέσα στο σώμα, το ότι την εποχή που το αγόρασα, δεν υπήρχε Internet για να βρείς χορδές κλπ,κλπ.... άρα το σιτάρ μου δεν είναι κουρδισμένο (χρειαζόμουν το συγκεκριμένο βιβλίο του Ravi που με περέπεμπε στο πιάνο για να κουρδίσω...) :P. Ετοιμοπόλεμο? Μα τη σήμερον ημέρα έχω σαχλόφωνο...και πάρα πολλά samples ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
NicolasAth72 Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2010 Το ειχες ξαναπει οτι εχεις σιταρ, το ξεχασα. Οντως, μεγαλος μπελας το κουρδισμα, ειδικα να ψαρεψεις τις συμπαθητικες χορδες μεσα απο το μπρατσο. BTW, το σιταρ σου Μαραθον, μοιαζει παρα πολυ με αυτο που αναφερθηκε! Οσο αφορα τη παραγγελια σιταρ, θα χρειαστει σιγουρα και ενα εξτρα σετακι χορδες, καθως και αυτες οι ειδικες πενες. https://www.facebook.com/automaton.athens
RayDTutto Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2010 Συμπαθητικές χορδές για κιθάρες υπάρχουν; Εγώ βάζω όλο κάτι κωλοχαρακτήρες... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση